Wednesday, April 24, 2013

[swatches] avon speed dry+ nail enamel part 4

U ovom postu vidjet ćete nijanse koje nisam uspjela svrstati u nijednu grupu boja, jer je svaka nekako za sebe. To ipak ne znači da ove nijanse nisu po nečemu zanimljive, čak posebne.  Vidjet ćete detaljne opise sljedećih nijansi:





AVON speed dry+ GRAY FLASH

Prva nijansa na ovom popisu je prekrasna siva kremaste svjetlije sive baze i trobojnog shimmera - srebrnog, svjetlo zelenog i pink koji, nažalost, nije pretjerano vidljiv na noktima. Zapravo shimmer je vidljiv, ali svaka boja ne dolazi posebno do izražaja. Mazivost mu je dobra, a prekriva u dva tanja sloja. Zbog shimmera ćete malo opreznije morati nanositi ovaj lak, jer će vam inače ostaviti crtice.



AVON speed dry+ SMOKY PLUM

Ne znam bi li ovu nijansu opisala kao ljubičasto sivu ili sivo ljubičastu :D. Uglavnom, nijansa je predivna i posebna, prekrasno se nanosi i prekriva u dva tanka sloja. Krem je finiša.



AVON speed dry+ CRYSTAL CALM

I kod ove nijanse imam malo problema s opisom. Staro rozo zlato, možda? Ako to uopće postoji :D Ova nijansa je nekakvog foil finiša. Maže se lijepo, ali trebate ju nanositi oprezno jer ostavlja crte. Prvi sloj sam namjerno nanijela neuredno da vidim hoće li drugi to popraviti. S drugim slojem sam išla puno opreznije i doslovno u tri poteza prelazila po svakom noktu da ne bi ostajale crtice. Ako ga ne budete tako nanosili, neće izgledati lijepo. Prekriva u dva sloja.



AVON speed dry+ EXPRESS MOCHA

Krasna tamno smeđa nijansa kakva mi je baš nedostajala u kolekciji. Još jedan jednoslojac iz speed dry+ družine (prvi je bio tamni plavac Twilight blue) krem finiša, a maže se kao maslac, doslovno kao da sam klizi po noktu. Suši se nešto tamnije nego što je u bočici, što se vidi i na slici, a i nema neki ludi sjaj.



AVON speed dry+ VAMP IT

Zamislite najtruliju trulu višnju! Jeste? E ovaj lak je baš takav. Prava vamp nijansa, baš kako mu i ime govori. S nanošenjem nećete imati nikakvih problema, a prekrit će liniju nokta u dva sloja.



Danas sam bila vrijedna pa evo još jednog posta. Ostali su mi samo još pastelni, a njih ću, nadam se, uspjeti poswatchati sutra. Teško mi je reći koja od ovih nijansi mi je najviše zapela za oko, ali mislim da se ipak malo izdvojila nijansa Smoky plum. A vama?

2 comments:

  1. Prvi mi je najljepši i možda jedini koji bih kupila od lakova iz ovog posta.

    ReplyDelete
  2. Gray flash i vamp it :D ovi drugi su mi tako tako

    ReplyDelete