Thursday, April 18, 2013

[swatches] avon speed dry+ nail enamel part 2

Evo napokon i drugog dijela swatcheva. Na redu su ljubičaste i pinkaste nijanse. Neću previše duljiti, nego se odmah bacam na fotke. Vidjeti ćete i pročitati koju riječ o sljedećim lakovima:





AVON speed dry+ MAMBO MELON

Prekrasna crvenkasto pink nijansa, baš poput lubenice, koja u sebi sadrži srebrni mikro shimmer. Vidljiv je i na noktima i u bočici. Maže se jako lako i fino, a potrebna su joj tri tanka sloja za potpuno prekrivanje linije nokta. Na fotki se linija malo vidi jer u nju uperena lampa, ali uživo se linija ne vidi. Tri sloja nisu problematična, jer se lak zbilja brzo suši.



AVON speed dry+ STRAWBERRY

Berry nijansa u pravom smislu riječi. Ne nužno jagodasta. Svejedno krasna pink nijansa onome tko voli pink lakove. Maže se poput maslaca i gotovo da prekriva u jednom sloju. Za nuždu bi možda i prošao, ali da bi dobili puninu boje svakako trebaju dva.




AVON speed dry+ ROSE AMOUR

Vrlo neodređena nijansa. Nekakav hibrid između roze i brončane sa zlatnim shimmerom (?). Nije nijansa koju bi ja osobno nosila. Prilično je rijetke formule, pa će vam trebati tri sloja za potpuno prekrivanje. Suši se brzo.



AVON speed dry+ PRONTO PURPLE

Srednje ljubičasta nijansa krem finiša. Jako lijepo se maže i prekriva u dva tanka sloja. Podsjeća me jako na Essence Breakthrough, ali je mrvicu svjetlija.


 AVON speed dry+ PRESTO PLUM

I za kraj ljepotica. Prekrasna šimerasta tamno ljubičasta nijansa koja u sebi sadrži pink, zeleni i srebrni šimer. Na noktu te boje ne dolaze do izražaja, ali se lak svejedno prekrasno prelijeva. Maže se lako, ali joj trebaju dva sloja za potpuno prekrivanje. Uz tamnog  plavca iz prošlog posta, ova mi je također favorit.


Imate li favorita među ovim nijansama?



7 comments:

  1. pronto purple je definitivno boja za mene! <3

    ReplyDelete
  2. Prvi i poslednji su mi najlepsi.. :)
    Odlicni swatchevi..

    ReplyDelete
  3. Pronto Purple mi je najlepši. :)

    ReplyDelete
  4. Pronto purple odmah :D iako ni ostali nisu losi :)

    ReplyDelete
  5. ovaj zadnji je predobar! :)

    ReplyDelete
  6. Poslednji je predivan! Imaju stvarno super boja

    ReplyDelete