Thursday, April 25, 2013

[swatches] avon speed dry+ nail enamel part 5

Šećer uvijek dolazi na kraju, a ovi pastelni speed dry+ lakovi su baš takvi - kao šećer. Zbilja sam se totalno iznenadila kako mi stoje, da imam čak tri favorita. Vidjet ćete opise sljedećih nijansi:



AVON speed dry+ SWIFT SHERBET

Ljubav na prvi pogled. Još u bočici. Krasna pastelno breskvasta nijansa, bez ikakvih dodataka, čisti krem finiš. Prvi sloj nije izgledao obećavajuće, ali je drugi sloj sve super zagladio i lak je izgledao besprijekorno. Ovakve nijanse su automatska asocijacija na proljeće. Još kad mu dodate malo nekog minastog i imate savršen par.



AVON speed dry+ BALLERINA

Jedina nijansa iz cijele speed dry kolekcije koja je baš rijetka i njom nećete postići potpuno prekrivanje. Čak ni ako stavite 4 sloja. Ali ona za to nije ni namjenjena. Bit će odlična za izradu french manikure. Nijansa je blijedo breskvasta. Na slici su dva sloja, jer više nije imalo smisla nanositi.



AVON speed dry+ ON THE GO PINK

Opisala bi ju kao baby pink nijansu s trunčicom breskvaste. Nije klasična hladna pink nijansa. Za potpuno prekrivanje bit će vam potrabna dva sloja, ako precizno i oprezno nanosite lak. Ako ste pomalo šeprtlja, trebt će vam tri sloja koja se ne nanose problematično. Zapravo kod pastelnih nijansi uglavnom ni ne možemo očekivati neko presavršeno lako nanošenje.


AVON speed dry+ ASAP PINK

Još jedna pastelna pink nijansa klasičnog krem finišta, s trunčicom ljubičastog u sebi. Na trenutke djeluje jako vedro na noktima. Isto kao kod nijanse gore, trebat će vam dva precizno nanešena sloja, ali ako ne budete pazili trebat će vam tri. Iako nisam ljubitelj pink nijansi, mislim kako mi ova odlično stoji. 



AVON speed dry+ PROMPT AND PEARLY

I za kraj jedna koja baš i nije standardna pastelna, ali mi se ovdje najbolje uklopila. Perla bijela nijansa sa hrpom zlatnog mikro shimmera. Znam bar jednu osobu kojoj bi se ova nijansa svidjela :D (znate i vi, sigurna sam :D).  Za potpuno prekrivanje bit će vam potrebna precizno nanešena tri sloja. Nanos treba biti što precizniji inače će vam četkica ostavljati crte.



Iz ovog reda nijansi imam čak tri favorita, prvi i najdraži je Swift Sherbet, pa onda On the go pink i Asap pink. Totalno su me oduševile.  A vas?

3 comments: