Wednesday, April 24, 2013

[swatches] avon speed dry+ nail enamel part 3

Na red su došle nijanse iz reda žutih, narančastih i crvenih. Među njima zaista ima finih klasičnih nijansi, ali i lijepih vedrih, ako su vam ove klasične predosadne. Vidjet ćete sljedeće nijanse:





AVON speed dry+ SUDDENLY SUNNY

Žuta nijsnsa sa trunčicom zelene koja u sebi sadrži zlatni mikro shimmer. Formula joj je nešto rijeđa, pa će vam za potpuno prekrivanje biti potrebna tri sloja. Zlatni šimmer baš ljepo dolazi do izražaja na suncu. Mazivost mu nije najjača strana, ali to je djelomično i zbog nešto lošije četkice u ovoj bočici koju ja imam. Malo je oštrija pa ostavlja crte. Nadam se da u drugim bočicama ove nijanse nije ovakva.



AVON speed dry+ ORANGE YOU QUICK

Nešto tamnija, ali vedra narančasta nijansa krem formule. Maže se relativno dobro obzirom na također malo metlastu četkicu u ovoj bočici te prekriva u dva tanka sloja. Suši se brzinom munje. Idealna za one koji žele nositi naračastu, ali da baš nije in your face.



AVON speed dry+ REDDY TO GO

Predivna svjetlije crvena nijansa krem finiša, neutralnog podtona, rekla bih, te moj osobni favorit ove runde swatchanja. Na noktima djeluje mladenački i osvježavajuće, te nikako ne dosadno kako to crvene nijanse ponekad znaju biti. Predivno se maže, poput maslaca, četkica u ovoj bočici je savršena. Prekriva u dva super tanka sloja.



AVON speed dry+ RED RED

Još jedna crvena krem nijansa, koju bi ipak svrstala u neke klasične crvene, koje ja osobno povezujem s gospođama u godinama. To ne znači da ju ne mogu nositi osobe bilo kojeg godišta :D hehe. Rekla bi da je hladnog podtona, barem mi se tako učinila mazanjem prvog sloja, ali kad se osuši kao da ima dozu ciglastog u sebi. Prekriva također u dva tanka sloja i maže se odlično.



AVON speed dry+ RED WINE

I za kraj, prekrasna tamno crvena ljepotica. Krasna tamno crvena nijansa boje vina hladnog podtona na prvo mazanje, ali kad se nanese drugi sloj vidi se nota smeđe u njoj. Maže se lijepo, a za potpuno prekrivanje trebat će vam dva precizno nanesena sloja.



Moj favorit ove runde je, kao što sam već napisala, nijansa Reddy to go. Koja se vama najviše svidjela? Jeste li možda već kupili koji AVON speed dry+ lak?

3 comments:

  1. reddy to go i red red so apsolutno savršeni....prekrasne boje! <3

    ReplyDelete
  2. red red, baš mi nešto takvo nedostaje u kolekciji :D

    ReplyDelete
  3. Red red je i meni najbolja :D

    ReplyDelete