Thursday, April 25, 2013

[swatches and review] avon speed dry+ nail enamel

AVON je na tržište izbacio *speed dry+ kolekciju, s 25 različitih nijansi u kojoj će zasigurno mnogi naći nešto za sebe. U njoj su se našle neke stare nijanse iz prijašnje "obične speed dry" linije, ali dodane su i neke nove. U aktualnom katalogu možete ih kupiti po cijeni od 34kn za jedan komad/12ml ili dva možete dobiti po cijeni od samo 46kn! Ovo je bio moj prvi susret s AVON ovim speed dry lakovima i moram reći da sam bila skeptična po pitanju tog famoznog brzog sušenja (skeptična sam oko svega što reklame obećavaju :D). Moram priznati da su me brzo razuvjerili jer se ovi lakovi zaista super brzo suše. Bit će odlični za situacije kad imate jako malo vremena i kad ne stignete nanositi i bazni lak i nadlak. 

Generalno govoreći, sve nijanse se mažu dobro, neke zbilja odlično, a neke samo trunčicu lošije. Ovi lakovi imaju vrlo dobru formulu te odličnu poznatu AVONovu plosnatu četkicu. U nekim bočicama je ona bila malo lošija, pomalo metlasta, ali u većini bočica je savršena. Većina nijansi nanosi se u dva sloja, neke u samo jednom, a neke u tri. Vjerujem da većinu vas zanima kakva je trajnost ovih lakova. Neke nijanse sam nosila nevezano uz swatchanje baš zato da bi istestirala njihovu trajnost. Odmah ću reći kako ona nije najbajnija, ali do tri dana će vam na noktima izdržati bez baze i nadlaka. Namjerno sam ih nosila tako da istestiram stvarni lak. Uz bazu i nadlak trajnost ćete produžiti za duplo. 



POZITIVNE STRANE

° izbor nijansi
° prihvatljiva cijena za količinu koja se dobije (čak i kada cijena nije akcijska)
° odlična mazivost nijansi
° dobra četkica
° brzina sušenja - opravdava speed dry u nazivu
° savršeni kad ste u žurbi

NEGATIVNE STRANE

° pomalo metlasta četkica u pojedinim bočicama
° vijek trajanja od 3 dana bez baze i nadlaka

Kada zborijimo i oduzmemo sve pozitivne i negativne strane, smatram da ćete za svoj novac dobiti dobre lakove po prihvatlijivoj cijeni za količinu, dobit ćete lakove koje ćete moći nalakirati i za 5 minuta izaći van iz kuće kad ste u žurbi. Meni su se jako svidjeli i totalno su opravdali naziv speed dry jer se zaista suše brzinom munje! Kada bi ih kupovala, neke nijanse bi vjerojatno preskočila, ali veliku većinu bi kupila¸ no to je ionako samo stvar ukusa.

Nadam se da ste zadovoljni ovom recenzijom i swatchevima te da će vas ona potaknuti na kupnju ovih lakova. Sve napisano je apsolutno moje vlastito mišljenje koje nije nametnuto s druge strane.


*PR uzorak

4 comments:

  1. Fotke su ti odlicne! Bas za katalog :)

    ReplyDelete
  2. predzadnji red je krasan <3
    tri dana bez baze i nadlaka je super rezultat... premda ja nikad ne stavljam lak bez baze a bez nadlaka tek rijetko ;)

    ReplyDelete
  3. Samo da znaš, naručila sam si nekoliko lakova, sad čekam da mi dođu <3 volim sve te brzosušeće laKove, budući da u posljednje vrijeme nemam vremena ćekat, pa ih redovno uništim prije nego i izađem iz kuće...

    ReplyDelete