Sunday, April 7, 2013

[born pretty store] ch nail lacquer 10

Zajedno s kistićima koje ste mogli vidjeti u jednom od prošlih postova, s bornprettystore.com stigao mi je i ovaj lak. Nisam ga birala na pamet nego sam prvo pogledala swatcheve na netu i očekivala da ću dobiti super neonsko žuti lak. Razočarenje je uslijedilo čim sam otvoriča paketić jer je lak u bočici bio strašno rijedak  i odmah sam znala da će mu trebati osamsto slojeva da bi dobila boju koju sam si zamislila u glavi. Tako je i bilo kad sam ga krenula lakirati. Ovo na fotkama se tri sloja preko dva sloja kreč bijelog. Obzirom na 6 slojeva (imam i bazni) sve se čak relativno brzo i osušilo. Još jedna mana mu je da smrdi ko kuga :D. Suši se mat. Pozitivna strana mu je genijalna plosnata i nešto kraća četkica kojom se zaista super maže. Na bočici stoji da je Made in U.S. (o.O). Ali to nije sve! Još jednu super stvar pročitajte u nastavku posta!




Uz svoje nedostatke ovaj lak pruža i jednu super stvar, a to je da - svijetli u mraku! Da, zbilja svijetli u mraku i to ne samo pod UV svjetlom (kako stoji na stranici)., nego baš u mračnom prostoru. Čak i kad se prostorija malo zamrači on počinje svijetliti. Dakle, ako tražite lak koji svijetli u mraku, ovaj je pravi izbor za vas! Cijena od $4,99 mu čak ni nije previsoka, obzirom da kod nas ne možete kupiti lak koji svijetli u mraku (znam znam, Essence ima jedan za koji stoji da svijetli u mraku, ali zapravo svijetli pod lampom). Mislila sam da neću uspjeti uhvatiti ikakvu fotku u mraku, ali ipak jesam.



Poštarina na bornprettystore.com je besplatna, a želite li još malo uštedjeti slobodno iskoristite moj kod za popust od 10% - MHL91.





Sviđa li vam se ovaj lak i hoćete li ga možda i kupiti nakon ove recenzije?



7 comments:

  1. Super je :D Ali nemam ja živaca za 6 slojeva laka, tako da ga neću kupiti :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se...Kad bi ga već kupovala, onda bi to bilo samo zato što svijetli u mraku :)

      Delete
  2. zanimljiv lakić :D ako budem naručivala, vjerojatno ću uzeti takav zeleni :D

    ReplyDelete
  3. super su mi ovi svijetleci :)

    ReplyDelete
  4. zbilja si ga dobro uhvatila, svaka čast... meni su ovi lakići baš cool, naročito sad ljeti kad smo noću vani :D

    ReplyDelete