Tuesday, April 9, 2013

l'oreal 916 confettis top coat

Otkako sam ga vidjela prvi puta znala sam da ga želim. Naručila prije par tjedana kod mame, ali ona ga nije uspjela pronaći. Dok sam ja čekala da ga ona kupi, stigao je i kod nas pa sam odmah pohitala put drogerije kad sam pročitala post koji je napisala Lendoxia. Ona ga je kupila u Kozmu, a ja u Bipi. Košta standardnih 35kn koliko koštaju i ostali L'Oreal lakovi. Definitivno previše za količinu od samo 5ml, ali ovaj je zbilja poseban tako da sam zažmirila na oba oka i kupila ga. Zbilja me dugo neki lak nije ovako oduševio u zadnje vrijeme (dobro ajde, moj novi China Glaze Flip flop fantasy (čiji ste pokušaj swatcha btw. mogli vidjeti na Instagramu) je tu van konkurencije :D). Ovaj lak je zbilja poseban, podsjeća na famozne indie lakove koji se mogu kupiti vani (pojedine možete naručiti i na netu). Zaista jedan od onih koji odskaču u masi prilično dosadnjikavih drogerijskih lakova. Volim glitter lakove, ali teško da me koji baš ovoliko oduševio. Čak mi neće biti muka skidati ga i zezati se s folijom :D. Mislim da vam je sad zbilja jasno koliko mi se sviđa. Prozirne je baze, a ona u sebi sadrži bijele i crne glittere različitih veličina i oblika (heksagonalni i okrugli), te srebrni mikro shimmer koji je jedva vidljiv i u bočici i na noktima. Vjerujem da su njega stavili unutra da baš ne djeluje skroz flat na noktima, ali nema nekog efekta. Dovoljan je jedan pažljivo nanesen sloj da bi se dobila ovolika količina laka na noktima. Glitter se prilično lako raspoređuje po noktu.
Odlučila sam ga poswatchati preko Smart Girls Get More lakova iz aktualne proljetne kolekcije. Dvije muhe jednim udarcem. Smartići svi prekrivaju u dva sloja, osim zelenog, njemu trebaju tri. Svi lakovi su mi bili nekako zgrušani. Promućkala sam ih dobro i onda je aplikacija bila normalna. Nije mi se to nikada do sada dogodilo sa SGGM lakovima, pogotovo ne novima. Neću vas daviti s previše slika ovaj puta, jer su i ove dvije sasvim dovoljne da vidite ovu krasotu. Nemojte mi zamjerit banana nokte :/, al baš mi se posta.

SGGM - 157 - 154 - 161 - 159 - 160





Kako vam se sviđa ovaj lakić? Mislite li ga kupiti unatoč prilično visokoj cijeni za malu količinu?


18 comments:

  1. jao, kako je divan. posle ovoga ga moram uzeti!

    ReplyDelete
  2. pokušavam ga izbjeći jer mi je muka dati 35 kn za 5 ml laka, ali mislim da ću popustiti, divan je ♥

    ReplyDelete
  3. Kad ti se lak svidja i na ruznim noktima onda ga stvarno moras uzeti :D

    ReplyDelete
  4. prestrašna cijena... ali stvarno ga žeeeeeeelim - a ti ne pomažeš :P

    ReplyDelete
  5. Uspjela si ga nac :D super, morat cu ga i ja probat preko ovih zivahnijih boja, svidja mi se kako preko plave izgleda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zavirila u dm i nije ga bilo, doduse nisam nikoga ni pitala i odem do Bipe i također zateknem praznu policu i govorim sebi u bradu kako ga ni ovdje nema. U tom trenutku mi se stvori prodavačica iza leđa i pita šta tražim, objasnim joj i izvuče ga iz ladice, još ih nisu bili izložili o.O

      Delete
  6. Kako veselo izgleda preko ovih smartica. Lep je, ali skup, a ionako sam uzela već Golden Rose Jolly Jewels 123.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iako nisu isti, zbilja mislim da ti ne trebaju oba, pogotovo ne zbog previsoke cijene..

      Delete
  7. prdivan je! probala sam ga preko pastelnih lakova, super ide

    ReplyDelete
  8. Baš je spešl, nemam takav, ni sličan. Malo me podsjeća na Illamasquine "pjegaste" lakiće.

    ReplyDelete
  9. Ovaj plavi smartic mi se svidja

    ReplyDelete
  10. Obožavam Loreal lakiće, u zadnje vrijeme su mi najbolji i skupila sam poprilično dobar broj u kolekciji, ovaj još nisam vidila po trgovinama al jedva čekam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za moj su džep ipak malo preskupi obzirom na količinu koja se dobije, ali za ovog nisam ni minute dvojila dati tih 35kn...Trebalo bi ga biti po svim drogerijama u nas :)

      Delete
  11. Ja sam Confette ulovila prije par dana na Kozmo srijedi, tako da sam platila oko 25 kuna, ne znam kako sam se suzdržala do tad :) Nego, ovaj Smart lakić broj 159, jel i uživo ovako dosta narančast? Nadala sam se da je više koraljni (a znam da je takve lakove teško fotografirati).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni nema veze s koraljnom...Baš je nešto između narančaste i breskvaste :) Predivna nijansa, moj favorit od svih ovih iz proljetne kolekcije!

      Delete