Wednesday, November 21, 2012

[review]: stamping nail art by kkcenterhk.com


Kad sam dobila mail za testiranje par proizvoda sa kkcenterhk.com, odmah sam znala da želim obavezno isprobati njihov set za pečatiranje i neku od pločica, jer sam totalni antitalent za pečatiranje. Doduše, kroz moje ruke nije prošlo puno alata za to, ali sam svejedno mišljenja da mi baš i ne ide. Neko i s najjeftinijim (čak lošim) alatom napravi donekle dobar posao, pa zašto i meni ponekad za promijenu ne bi uspjelo? :D
Sama sam si odabrala pločicu, zapravo samo zbog toga što je imala motiv zvjezdica, a na kraju shvatila da su ustvari horoskopski znakovi u pitanju. Danas dok sam ovo radila, skužila sam da na njoj imam i svoj horoskopski znak - vodenjak :D Baš sam smotana. 

Nego da se ja vratim na recenzuju, dakle odabrala sam *pecat i strugalicu (cijena joj je $4.50)  i *plocicu (po cijeni od $5.05) s horoskopskim znakovima. Zvjezdice ste, u ne tako uspješnom izdanju, mogli vidjeti na  mojoj Facebook stranici, a danas vam donosim 5 ostalih motiva (ima ih 6 (tj.7), al nemam 6 prstiju, pa sam jedan izostavila). Za podlogu sam koristila 1 sloj Essenceovog laka u nijansi Viva la green, a za pečatiranje P2 crni lak u  nijansi 500 Eternal koji je zbilja super pigmentiran.




Ovaj puta sam bila i više nego uspješna. Gotovo svi motivi su mi ispali super i baš sam zadovoljna (da nisam, ne bi ovo sigurno objavila na blogu uostalom). Kad je meni uspjelo ovako, onda sam sigurna da  bi nekome tko se već snalazi u pečatiranju ispalo još bolje, tako da vam ja  preporučam ovaj set i pločicu.

*PR uzorak

5 comments:

  1. Ja sam naručila neki set s ebaya :D sa 5 pločica,za 4.21 dolar sad čekam da vidim hoće biti šta od toga :D iako vjerujem da ću u početku biti ultra smotana jer se još uvijek čudim kak ljudi to uspijevaju :D

    ReplyDelete
  2. dobro ti je ispalo, ja sam nedavno pokušala naštampati nešto i neslavno je propalo :(

    ReplyDelete
  3. Uu super ti je ispalo... Sad cu da posetim njihov sajt, bas me zanima sta jos ima :)

    ReplyDelete
  4. ma nije ni to neka mudrost, malo strpljenja i ići će, a tebi je super ispalo :D
    uvijek se iznova oduševim kad vidim 'viva la green' *.*

    ReplyDelete