Tuesday, November 27, 2012

essence chic reloaded + essence twins nail art troy

Ovu kombinaciju furam još od petka navečer i otad ju nisam uspjela pofotkati kako spada. Nema sunca, lampa mi je u  banani, blic pojede pola toga, ali evo danas sam došla na svoje i uhvatila koju zraku sunca. Uzmite u obzir da je ova manikura stara 4 dana i da se već malo izlizala na vrhovima pa mi nemojte zamjerit što ju takvu stavljam na blog, ali sam jednostavno morala jer mi je P-R-E-K-R-A-S-N-A! Ove Essenceove šljokice sam si dugo željela, a nisam ih kupila dok su bile u Essenceovoj ponudi (vjerujem da me tad lakovi nisu još zanimali :D). Poklonila mi ih je sestra :) Baza je prozirna, a šljokice su srebrne, plave i ljubičaste. 

Kao podlogu sam koristila Essenceov Chic reloaded, lak iz nove postave. Ovo je jedini novi lak koji imam. Ostali mi nisu nešto napeti pa ih dosad nisam ni kupovala. Možda se predomislim jer mi se četkica jako sviđa, baš odgovara mom obliku nokta i super razmazuje lak. Nemam nekih bajnih iskustava što se kvalitete Essenceovih Color&Go lakova tiče, pa nisam posezala ni za ovim novima. Ovome kvaliteta isto nije jača strana, te na vrhovima bude izlizan već sljedeći dan, al mu opraštam zbog lijepe duochomeaste nijanse. Možda bi ove šljokice još više došle do izražaja da sam ih stavila na crni. Morat ću to jednom isprobati. 

1 sloij Eveline 8u1, 2 sloja Essence Chic reloaded, 1 sloj Essence twins nail art Troy, 1 sloj Essence UGNS




Sorry na malo bezveznim fotkama, ali doslovno sam lovila sunce po dvorištu :D da bi na fotkama dočarala ljepotu ove kombinacije.  Sviđa li vam se? :)


10 comments:

  1. Prekrasna kombinacija in fotke si supe. :)

    ReplyDelete
  2. bože, nikad mi ne bi pala na pamet ova kkombinacija, a tako je dobra! moram probati!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako imaš ove lakove svakako isprobaj :) Vjerujem da ćeš se oduševiti jer uživo izgleda još bolje :)

      Delete
  3. fina mi je ova kombinacija, nemam nijedan od ova dva, ali imam Overdose koji je slican Troyu sad jos samo mora nabacit Chick reloaded da probam i sama

    ReplyDelete