Sunday, September 16, 2012

teal&blue gradient

Opet je pinterest bio inspiracija za danasnji post iako se zapravo već dugo spremam (neš ti spremanja :D) napraviti gradient sa šimerastim lakovima. Nemam nešto puno šimerastih lakova, tako da mi je zapravo bilo teže odabrati odgovarajuću kombinaciju boja, da ne bude nešto što previše odudara. I onda sam vidjela ovu divnu kombijaciju na pinterestu i odmah znala koje ću lakove koristiti. U pitanju su H&M No Mambo Jambo i Delia No.1 #48. Imam jedan jedini H&M lak i to ovaj, a dobila sam ga od jedne divne forumašice s forum.hr-a. Prekrasna teal nijansa sa hrpom plavog šimera u sebi, koja prekriva u dva sloja, odlično se maže unatoč ovičnoj okrugloj četkici (čiji ja baš i nisam fan). Na vrhovima je Delia #48 čiji ste swatch mogli vidjeti u ovom postu, a radi se o prekrasnoj šimerastoj tamno plavoj nijansi. Mislim da ću ju dosta nositi ovu jesen. Iako se radi o kombinaciji poprilično živahnih boja, meni ovo izgleda totalno elegantno. Već vidim upite sutra kad mi netko vidi nokte :D Možda nisu idealno dugi (tj. prekratki su) za gradient manikuru, ali mislim  da svejedno izgleda odlično.

1 sloje Eveline 8u1, 1 sloj H&M No Mambo Jambo, spužvanje Delia No.1 #48, 1 sloj Essence UGNS 





Jeste koristili šimeraste lakove pri izradi gradient manikure ili ste još uvijek na kremastim nijansama? :)

7 comments:

  1. Iako su ti kratki, predobro izgleda! :)

    ReplyDelete
  2. Super ti je ispalo. Meni je već nekoliko puta palo na pamet napravit ovakvu manikuru, ali uivjek odustanem misleći da neće ispast dobro. Ova tvoja manikura je poticaj da ipak pokušam :-)

    ReplyDelete
  3. izgleda super..imam i ja taj h&m lak...inače stvarno mrzim njihove lakove, kvaliteta im je grozna...čim ulovim malo vremena i ja ću nabaciti neku gradient...fale mi ;))))

    ReplyDelete
  4. tko kaže da je gradijent samo za duge nokte :-p
    super su ti lakići i super manikura :-D

    ReplyDelete
  5. Nijanse su mi mrak, zato je kombinacija još bolja!

    ReplyDelete