Sunday, February 26, 2012

Catrice 130 Lucky in lilac

Danas imam za vas još jedan Catrice lak. Jedan od najljepših ljubičastih koji imam. Jako fino se maže, dva standardna sloja. Zbilja predivna kremasta nijansa. Boja je skoro pa Milka ljubičasta, ali nešto svjetlija. Nemam neku posebnu priču iza ovog laka pa neću više baljezgati, pogledajte fotke.

1 sloj Eveline 8u1, 2 sloja Catrice Lucky in lilac, 1 sloj Essence BTGN





9 comments:

  1. divan je lak, ja bi cak probala sa mat top coatom gore na ovu boju ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imala sam mat TC do neki dan...Išla sam otvorit bočicu i skužila da se skroz na skroz sasušio...:S Iako, ni nisam nešto luda za mat finišem...zapravo, na drugima mi je to prekrasno za vidjeti, a na meni nekako izgleda mrtvački :D

      Delete
  2. jako lijepa boja, baš šteta što su ga povukli iz prodaje :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moja bočica je puna, tako da nemam brige :D Sigurno ga neću ni do pola potrošit ni za godinu dana :D

      Delete
    2. sad sam ljubomorna hehe :D al vjerujem da će catrice jednog dana izbaciti još koju ovak sličnu nijansu tako da..budem ju i ja jednom upecala :)

      Delete
  3. boja mi je predivna, ali meni tako strava stoji da sam ga proslijedila dalje :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je, istina, pari mrtvačka :D Zanimljivo je da smo sestra i ja istog podtona, ali ona ga je jednom bila namazala i ruke su joj izgledale ko da je odapela prije 10 dana :D Ja mislim da meni dobro stoji, valjda :D

      Delete
  4. meni je to klasična ljubičasta, na fotkama izgleda tako predivno, sviježe i"vibrant" kak bi rekle tete amerikanke, no u živo ima puno više sive u sebi. i kolko god neki lila lakovi budu jako blizu uvijek, ali uvijek im fali ono nešto, bar da bude moja "it" boja.

    ReplyDelete
  5. baš sam imam China Glaze Spontaneous na noktima i gledam ovaj i mislim se kak je moj ispran sav neki :( a imam lošeg iskustva sa Catrice lakovima, svi koje sam imala su mi zgrušali jako brzo, ček se odvajao, bočica je nespretna.. znaš neki dupe možda?

    ReplyDelete