Tuesday, February 5, 2013

[recenzija] gabrini calcium gel

Diva kozmetika izabrala je 10 blogerica koje će sljedećih 6 mjeseci dobivati proizvode iz njihovog asortimana na recenziju. Među tim blogericama sam se našla i ja te sam dobila svoje prve proizvode na isprobavanje. Rekla sam da mi je svejedno koje će mi proizvode poslati i da slobodno sami odluče, a dobila sam dva Gabrini laka za njegu noktiju. Radi se o *Gabrini Multivitamin No more breaks i *Gabrini Multivitamin Calcium gel čiju recenziju vam donosim danas.

Gabrini Multivitamin No more breaks i Gabrini Multivitamin Calcium gel


Ovaj lak koji je zapravo gelaste strukture dolazi u klasičnoj bočici u kojoj dolaze i ostali Gabrini Multivitamin lakovi, ima 13ml, zelenkaste je boje (ali je na noktu proziran) te ima miris kao i najobičniji lakovi. Maže se normalno unatoč gelastoj strukturi i suši se mat. Nakon 4 sloja nokti izgledaju pomalo zelenkasto. Na Diva kozmetika web shopu ga možete nabaviti po cijeni od 15kn. Trebao bi učvrstiti nokte, valjda.

Gabrini Multivitamin Calcium gel


A sada moje iskustvo s ovim proizvodom Za početak odmah razočarenje. Uz proizvod(e) se ne dobiju baš nikakve upute za korištenje (obično sam s drugim lakovima za njegu dobivala upute za upotrebu). Uz sav trud nisam uspjela izgooglati baš ništa, a nije mi pomogao ni prevoditelj jer sve što je na poleđini bočice napisano je na turskom i rumunjskom (oni imaju neke svoje posebne znakove s kvačicama i  koječim). Išla sam na svoju ruku i koristila Calcium gel 10 dana, poput Eveline 8u1 laka za njegu noktiju. Koristila sam ga tako da sam mazala sloj na sloj 4 dana za redom, pa sam to peti dan skinula i opet ispočetka mazala po jedan sloj 4 dana, te peti dan skinula. Moram priznati da nisam primjetila nikakvu razliku (osim što su mi nokti narasli kako bi narasli i inače) nakon tih 10 dana korištenja. 

Početak korištenja


Nakon 10 dana korištenja


Osim što su mi nokti u tih 10 dana nešto narasli (neki su i pukli), nisam primjetila nikakvu dodatnu razliku u njihovoj čvrstini ili bilo čemu drugome. Pošto me odmah na prvu razočaralo to što nisam uopće znala kako koristiti ovaj proizvod, ne bi vam ga preporučila, jer bi se i vi vjerojatno našli u istoj situaciji, a i mišljenja sam da mi nije u ničemu pomogao. 

Uzmite u obzir da je ovo moje osobno mišljenje i iskustvo te da vaše ne mora biti isto ili slično.

*PR uzorak

4 comments:

  1. Pokušavam da razaznam šta piše na bočici, a kombinujem to sa svojim ranijim iskustvom sa kalcijum gelovima. Oni se obično koriste samo kao baza. Neće ti učvrstiti nokte trajno, nego samo dok je gel na njima. Bez veze je što nisi dobila nikakvo uputstvo, a to je greška uvoznika koji uputstvo nije preveo.

    ReplyDelete
  2. da, definitivno ne bi bilo na odmet da je tu i nekako uputstvo odnosno prevod

    ReplyDelete
  3. cao, svidja mi se tvoj blog doista :) imam jedno pitanje... i sama se bavim nail artom ( samo za svoj gušt :D ) i vec dugo vremena trazim MAT NADLAK ali nigdje ga ne mogu naci... Vidjela sam jedan Chanelov ali mi je previse dati za njega 45KM ( malo vise od 160 kuna)... Pa, da li postoji (mada prosto sumnjam jer sve sam pretrazila) neki takav lak drogerijskog ranga? unaprijed hvala <3

    ReplyDelete
  4. Manhattan ima mat nadlak koji je dosta hvaljen...ja osobno ga nisam isprobala jer nisam ljubitelj mar manikura...ima ga i essence, ali njegov nije potpuno mat nego vise ima neki soft touch/rubber finish ali mozda ti se svidi (potrazi svakako swatcheve na netu) :)

    ReplyDelete