Saturday, December 15, 2012

white & gold

Danas jedan brzinski post sa još bržom manikurom. Ne moram se nužno namučiti da bi mi nokti na nešto ličili pa sam se odlučila na ovu jednostavnu, a opet efektnu varijantu. Primjetila sam da je među blogericama bijeli lak postao dosta popularan, pa sam ga i ja odlučila isprobati. I moram priznati da mi se baš sviđa kako mi stoji. Sjećam se kako smo u osnovnoj redovno mazale nokte s korektorom -.- :D. Ovo naravno izgleda puno profinjenije i elegantnije. Koristila sam bijeli lak koji i inače koristim, a to je Flormar 310 koji se maže onako prosječno, moglo bi to i bolje, ali dobro, od kreč bijelog laka ni ne očekujem da se maže kao maslac i Essence Make it golden koji sam kupila na sniženju kad je izlazio iz asortiman. Dosad ga nisam bila koristila, a sada mi se učinio kao idealan za ovu kombinaciju i nisam pogriješila.

2 sloja Flormar 310, 1 sloj Essence Make it golden, 1 sloj Essence UGNS




*sorry na raskopanoj kožici na srednjaku, malo sam pregrubo strugala kožicu štapićem


Dolazi li kod vas u obzir nošenje bijelog laka? :)

11 comments:

  1. nosim redovito bijeli pod neonske, i kad stavim neke šljokice po vrhu. imam ove zlatne i još ljepše stoje na crni lak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma uglavnom svi su ga već isfurali na crni, pa reko ajd da ja malo budem naopaka :D

      Delete
    2. probaj i na zlatni stavit za još veći bling bling :)

      Delete
  2. Meni je bijeli lak super efektan i obožavam ga nosit. I ja sam spremala napravit neku bijelu manikuru, sa šljokicama se stvarno super slaže! :)

    ReplyDelete
  3. ne volim bijeli lak, eventualno ivory...i ja sam pobrala ovaj essence na sniženju i tako sam sretna, fenomenalan lak <3 puno bolji mi se čini od ovog deborah koji je trenutno u dm-u...makar sam vidjela da catrice ima u novoj kolekciji (u mulleru) jedan sličan ovome zlatnome, ali je razgrabljen kad god ga ja pokušam uloviti... :(

    ReplyDelete
  4. so neat and beautiful! great look for winter holidays :)

    ReplyDelete
  5. Prelepa kombinacija i savršeno nalakirani nokti :)

    ReplyDelete
  6. svidja mi se ova kombinacija, morat cu probat nesto slicno do sad sam ga uglavnog nosila samo preko zlatnog ili crvenog

    ReplyDelete
  7. ne izgleda loše, ali meni se ipak više sviđa kombinacija s tamnijom podlogom ;)
    i nasmijala sam se, sjetila sam se i korektora i ubacivanja tinte u boji u lakove za dobivanje najluđih nijansi *.*

    ReplyDelete
  8. White and gold is one of my favourite combos! I totally forgot that I have Essence Make It Golden.. I have to dig it out and use it soon too! :)

    ReplyDelete