Wednesday, October 3, 2012

[swatches]: avon nailwear pro+

Današnji post je prepun fotki, da to odmah najavim na početku. Od *AVON-a sam ljetos za recenziju i swatchanje dobila dio njihove kolekcije nailwear pro+ lakova. Neke ste već mogli vidjeti (Lemon sugar, Cosmic blue),a ostatak vam donosim u ovom postu. Nisam dobila sve lakove, ali sigurna sam da na netu postoje vjerodostojni swatchevi, pa ih potražite. Ja vam donosim sljedeće:

AVON Sea Breeze

Krasna, nešto tamnija mnt nijansa, koja pomalo vuče ka tirkiznoj. U usporedbi sa nekim plavijim lakovima, ovaj je vidljivo zeleniji. Poprilično je rijetke formule, pa će vam za njega, unatoč preciznom nanošenju, ipak trebati 3 tanka sloja, što nije problem, jer se jako lijepo maže i brzo suši. 






AVON Romance

Vjerojatno pogađate, ova nijansa nije my cup of tea. Čim sam ju vidjela u bočici znala sam da to neće dobro na meni izgledati. U bočici mi se još i donekle sviđa, ali kako mi stoji na noktima nikako. Unatoč tome, ova nijansa se jako lijepo maže, ali će vam isto trebati tri sloja za potpuno prekrivanje. Iskreno, ne znam kako bi opisala nijensu, možda neki hibrid između roze i ljubičaste? 






AVON Cherry Jubilee

Odlična tamno crvena nijansa, krem finiša, prava nijansa zrelih trešanja. Super se maže, prekriva u dva sloja. Prvi sloj ne izgleda baš obećavajuće, ali drugi sve popravi. Ova nijansa je idealna za neke prilike gdje vam nokti trebaju biti elegantni, a ne želite da to bude klasična crvena manikura ili nudač. Nokti će vam doći do izražaja, ali to neće biti prenapadno. Mislim da ću ovu nijansu nositi za svoju godišnjicu mature (koja je btw. u nedjelju, 10 godina je prošlo od srednje :O).






AVON Starry Sky

Ova nijansa će vam sigurno upasti u oči kada ju vidite na nečijim noktima. Srebrni lak, prozirne baze i milijardom sitnog shimmera, metallic finisha. Nije da se možete ugledati u nokte kao u ogledalo, ali ako ste u potrazi za srebrnim  lakom, ovaj je zaista pun pogodak. Maže se odlično i prekriva u dva sloja. Nisam sigurna koliko dobro mi ovaj lak zapravo stoji, ali sam ga svejedno ostavila na noktima i danas ga nosim, jer mi je jednostavno prekrasan.






AVON Licorice 

Trebate crni lak koji prekriva super u dva sloja? Onda je ovaj Avonov pravi izbor. Prekrasno se maže, baš onako kako bi se svaki lak trebao mazati (ovo na fotkama je bez apsolutno ikakvog čišćenja). Čak je jedan deblji sloj dovoljan za prekrivanje linije nokta, ako ste baš u žurbi, ali ja sam iz navike stavila dva vrlo tanka. Sjaji se kao lud i bez nadlaka. 






AVON Mosaic effects top coat White

I za kraj, pucajući nadlak. Imam puno pucajućih lakova, ali ovo mi je prvi bijeli. Pucajući su već pomalo izašli iz mode, ali pojedini brendovi ih jop uvijek proizvode, pa im se tako pridružio i Avon. Nije ništa drugačiji od svih ostalih koje imam, možda jedino nešto drugačije puca. Prema vrhovima se ne raspukne još jednom poprijeko, nego puca više uzduž. Ako želite začiniti svoje manikure, pucajući lakovi su idealni za vas. Meni ova kombinacija totalno vrišti Halloween! Dodajte mu malo crvene i imate prave zombi nokte. Stavila sam preko nadlak jer se, kao i većina pucajućih lakova, suši mat.






Nadam se da vam ovo nije bilo previše fotki odjednom. Sinoć me baš uhvatila volja i htjela sam sve u jednom komadu odraditi. Kožica je ipak preživjela od silnog odstranjivača. Svi swatchevi su rađeni samo s baznim lakom te bez nadlaka. 

Moram priznati da me oduševila mazivost Avon lakova, zaista nema nekh problema pri mazanju, a za to su zaslužne dobra formula i apsolutno savršena četkica, koju ste mogli vidjeti kad sam swatchala lakove iz proljetne kolekcije. Iako držim da su Avon lakovi možda mrvicu preskupi, moram priznati da sam nakon nekolicine isprobanih lakova ovog brenda, zbilja oduševljena kvalitetom tako da ta cijena na kraju krajeva postaje poprično opravdana. 

Koja nijansa od ovih u postu vam se najviše sviđa i imate li koji Avon lak te kako ste s njima zadovoljni? :)


*PR uzorak

6 comments:

  1. slažem se s tobom oko one rozo-ljubičaste, ali ova crna i srebrna....crna mi je najdraža...ma savšena je! i ova manikura s cracking efektom je ispala super...inače stvarno volim avon bočice, izgledaju super kad ih sve uredno pospremim ;)

    ReplyDelete
  2. avonovi lakovi su definitivno jedni od najboljih koje posjedujem. dugotrajni su, sjaje se i stvarno vrijede svake lipe. trenutno imam sea breeze i lemon sugar, a prvom prilikom kupujem i crni! :)

    ReplyDelete
  3. kad netko kaže: slijedi puno fotki ja se odmah uzvrpoljim na stolici, pa naravno - što više fotki, to bolje :D
    jedino romance ne bih nosila, drugi su mi svi ok, naročito onaj mintić *.*

    ReplyDelete
  4. e sad i tu da komentiram,lakovi su divni,meni je drugi favorit.

    ReplyDelete
  5. nemam ni jedan jedini avon lak i mislim da bi se to uskoro moglo primijeniti :)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete