Thursday, September 13, 2012

[review] nail polish removers

Danas vam donosim mini recenziju svih odstranjivača lakova za nokte koje sam ja dosada koristila/isprobala. Neću pisati nadugačko ni naširoko, jer mislim da nema smisla, već samo u najkraćim crtama opisati svaki pojedinačno te napisati svoje mišljenje. Pa da krenem.


Cien Bodycare - Lidl, 200ml/14,99kn




Kupila sam ga prvenstveno zbog odlične pumpice za doziranje koju ima na bočici, ali i zbog toga što sam bila pročitala da ga neke cure hvale, pa reko hajde da isprobam. Skida lak relativno lako, ne isušuje kožicu oko noktiju, ima lijep miris, koristila sam rozi - verzija bez acetona. Kupila sam ga samo dvaput jer mi je ipak preskup. Drugi puta sam ga uzela samo jer mi se na prvoj bočici strgala pumpica. Kupovala bi ga sigurno da mu je cijena za nekih 5kn manja. Ako vama nije previše dati 15kn za 200ml acetona, preporučam da ga isprobate.


*AVON nail experts - AVON kataloška prodaja, 150ml/48kn


Odstranjivač bez acetona, izuzetno ugodnog mirisa, uklanja lak vrlo brzo s noktiju, ne isušuje kožicu. Nisam ga kupila, dobila sam ga, a i da ostanem bez zadnje kapi odstranjivača, ne bi ga kupila jer ova cijena je zaista previsoka. Nisam primjetila nikakav poseban učinak kod ovog odstranjivača da bi to opravdalo ovakvu visoku cijenu.  Kupite ga ako zaista toliko volite i koristite samo Avon kozmetiku, a inače zaobiđite u širokom luku, jer ima i jeftinijih, a jednako dobrih odstranjivača na tržištu.


Solvente Parisienne Italia - Plodine, 125ml/4,50kn


 Skoro pa moj apsolutni favorit. Postoje dvije verzije ovog odstranjivača, a to su uljni i obični. Koristila sam oba i obični mi je bolji jer brže uklanja lak s noktiju. Kao negativnu stranu ovog odstranjivača navela bi samo  poprilično jak i neugodan miris, dok sam sa svim ostalim zadovoljna, pogotovo cijenom. 


OLEA - Konzum, 125ml/7,99kn


U mom gradu ima jedan minijaturni Konzum u kojem nikad nisam uspjela kupiti ovaj odstranjivač. Vrlo je hvaljen od ostalih blogerica i baš sam ga željela isprobati. Napokon sam došla do većeg Konzuma
 i odmah uzela dvije bočice. Definitivno najbrže uklanja lak s noktiju od svih ostalih odstranjivača. 
Iako je uljni, totalno je drugačiji od Solvente uljnog odstranjivača, s kojim mi skidanje laka traje bar duplo duže. Ugodnog je mirisa, ne isušuje kožicu i prihvatljive je cijene s obzirom na ono što pruža. 
Proizvodi ga Kozmetika Afrodita. Ako želite super brzi odstranjivač definitivno ga preporučam. Kada ga budete kupovali, obavezno ga uzmite u više primjeraka, jer sam sigurna da ćete biti oduševljeni.


Da rezimiram, moj favorit što se tiče brzine je definitivno OLEA, što se tiče cijene Solvente, a što se tiče pakiranja Cien. Kada bi u Cienovoj bočici bio Olea odstranjivač, po cijeni od nekih 10kn/200ml to bi bila idealna kombinacija :D.


Koje vi odstranjivače najčešće koristite i s kojima ste najzadovoljniji? :)

*PR uzorak

13 comments:

  1. Kupujem solvente i zakon je! kod mene je cijena oko 4 kn a kad idem u italiju znam ga i tamo kupiti jer je tamo oko 3ipo kn :D (Niki)

    ReplyDelete
  2. Ništa, moram pronaći Olein skidač. :D

    ReplyDelete
  3. i lidlov i olein su mi odlični, lidlov bih možda ćešće kupila da mi je dućan pri ruci, ovako se rijetko družimo. često kupim olein jer mi je konzum u kvartu.
    također jako volim mullerov aveo s bademom, odličan je i jeftiniji od svih. njega kupim kad god odem do cc1, tako da sad kući imam dva u zalihama :)

    ReplyDelete
  4. Koristim trenutno Aveo Berry,odličan mi je,cijena 4kn za 125mj,ostavlja predivan miris,brzo skida lak,ja sam super zadovoljna njime.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se skorom otvaranju Mullera u svom gradu, pa ću ga sigurno isprobati :)

      Delete
  5. super ima kaufland...u bocici 300 ml ,cijena je oko 8 kn i supeeer je i lijepo mirisi :)

    ReplyDelete
  6. Ja koristim Ebelin, sa onim bez acetona skidam lak a onaj sa acetonom koristim za čišćenje nakon lakiranja jer je jači. Otkad sam ga otkrila, ne mijenjam.

    Osim njega koristila sam Solvente (isušuje), i Afrodita uljni (skup i malo pakovanje).

    ReplyDelete
  7. ja koristim essence 150 ml za devet ili deset kn i to mi je ok, doduse sad su nesto mijenjali formule i bocice sto me specijalno zivcira jer je sad tesko dozirat s presirokim grlom bocice pa cu potrazit nesto drugo. meni je ta cien pumpica bila nocna mora cijelo vrijeme mi je curio odstranjivac iz bocice i unistio pola stola. ako naletim na oleu kupit cu je za probu

    ReplyDelete
  8. koristim essenceov, ali sam čula da su mullerovi fenomenalni, a cijena im je puno puno bolja...tako da idem u muller brzo i nadam se da cu tamo uloviti njihov odranjivač...solvente su mi grozni, miris je stvarno preintenzivan. ;)

    ReplyDelete
  9. kupila ovaj lidlov, samo zbog pumpice, koja je nakon par dana pukla :-p
    svaka čast tvojim noktima ako možeš skidat lak sa solvente acetonom, moje nokte isuši i već nakon dva uzastopna skidanja s njim mi se počmu listat, tako da i njega izbjegavam u širokom luku
    sad već neko vrijeme koristim afroditin s maslinom... super je, blag što mojim jadnim noktima paše ali mi od njega lagano zelene ;-)
    nadam se da ću doć u priliku probat i ovaj olein odstranjivać, kod mene nema konzuma

    ReplyDelete
  10. Definitivno Aveo zeleni, cijena 3,90kn/125ml :) Uvijek kupujem zalihe :D Probala sam i Aveo Berry, on u sebi nema acetona ali meni strašno isušuje nokte a još je skuplji -.- Podsjetio me na Essence odstranjivač koji mi je uz Ebelin iz DM-a bio najgori, teško za opisat koliko grozan :D

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete