Sunday, May 6, 2012

Smart girls get more #53

Nastavljam u revijalnom tonu s pravim proljetnim nijansama. Bolje pristaju ovakvim kraćim noktima kavi su mi trenutno, pa da iskoristim priliku. Ovaj prekasni plavi lakić je dio proljetne limitirane kolekcije Smart girls get more lakova koje možete kupiti u dm-u (stoje ispred blagajni u košaricama). Cijena im je 10,99kn/5ml. Omjer cijene, količine i kvalitete je skroz prihvatljiv. Iz te kolekcije sam uzela samo ovaj lakić iako sam htjela više njih. Jučer sam u svom dm-u imala prilike vidjeti i famozni mintasti koji su valjda svi pokupovali, ali na kraju mi se uživo nije svidio. Očekivala sam da će biti nježnije i pastelnije nijanse, a on je zapravo skoro pa neonski, tako da sam ga ipak preskočila. Doduše, tko zna, možda se i predomislim. Nego, vraćam se ja na ovog plavog ljepotana. Bila sam u potrazi sa svijetlo plavim lakom, da ne bude previše krečast i s previše bijele u sebi, finiša između creme i jelly. I da, mislim da sam ga u ovom laku pronašla. Dvoumila sam se između njega i još dva slična koje sam pronašla i na kraju mi nije žao što sam se odlučila baš za ovoga. Formula mu je rijetka,što nije čudno za jelly/creme lakove,  prvi sloj  izgleda poprilično zabrinjavajuće (mislila sam da će mu trebat osamsto slojeva :D), ali pažljiviji i nešto deblji drugi sloj popravlja sve nepravilnosti i prekriva liniju nokta, ima jako lijepi prirodni sjaj. Suši se relativno brzo, ali svakako mu treba staviti brzosušeći nadlak. Boju bi opisala kao svijetlo plavu s primjesom ljubičaste. Svakako navrtite do svog dm-a ako tražite zanimljive i ne tako obične proljetne nijanse i ugrabite svog favorita. Ostale nijanse iz ove limitirane proljetne kolekcije možete pogledati kod blogerice Beauty Addict.

1 sloj Eveline MNG, 2 sloja Smart girls get more #53, 1 sloj Essence BTGN




Evo odmah i brzinske usporedbe s Catriceovim Up in the air, jer me ovaj lak odmah podsjetio na njega. SGGM #53 bi bio njegov puno svjetliji mali braco.

Catrice 530 Up in the air, Smart girls get more #53



Jeste kupili koji lakić iz ove proljetne kolekcije? :)



5 comments:

  1. Lijep je. Steta sto ih nema kod nas :(, baš ima zanimljivih nijansi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zbilja šteta da :S Samo ih ima u Poljskoj i u HR dm-ovima

      Delete
  2. imam SGGM LE neonski lak br 55 kojeg si spomenula, to je zeleni, nije mintasti jer oni ga nemaju u ponudi.
    ako tražiš mintasti, uzmi essence 53 you belong to me! ili u offertissimi Yolizul. također je dobar Maybellineov :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izgledao je na njihovim fotkama prije nego je kolekcija izašla baš mintasto, zato to napisah :) Ove koje si preporučila, You belong to me sam imala, ali mi se nije svidjao pa sam od njega napravila franken, offertisimu nemam tako da i on otpada (iako mislim da bi mi ta nijansa bila super), a Maybellineov mi je prezelen, nema baš plave u sebi..

      Delete
  3. ur nails are perfect and so are your notd!! i am a new follower hun xx

    ReplyDelete