Tuesday, August 20, 2013

born pretty store nail art water decals

Ove odlične vodene naljepnice sam dobila na recenziju sa Bornprettystore.com. Ovo je prvi puta da radim s takvim tipom naljepnica i mislila sam da mi neće ići od ruke. To se zapravo djelomično i potvrdilo jer sam jednu naljepnicu uspjela zalijepiti naopako :D, ali dobro, nakon tog gafa sam skužila kako se njima zapravo rukuje. 
Nokte najprije nalakirate lakom u željenoj boji, a zatim si izrežete naljepnice koje želite. Maknete zaštitnu foliju, uronite ih na  nekih 10-20 sec u vodu i samo laganim pokretom prstiju povučete naljepnicu s papira te ju zalijepite na nokat. To je sva mudrost. Kad se dobro zalijepi premažete nokte jednim slojem brzosušećeg nadlaka i posao je gotov, a vi imate genijalne nokte koji sigurno neće proći nezapaženo :)




Trenutno su ove naljepnice na akciji pa ih možete kupiti samo samo $0.99. Želite li ostvariti dodatni popust slobodno iskoristite moj kod za popust od 10% MHL91.


7 comments:

  1. izgledaju baš super, a ja sam mislila da je ovo užasno komplicirano ;)

    ReplyDelete
  2. Vodene naljepnice su genijalne, stvarno je lako raditi s njima. Sviđa mi se kak si ovo napravila, s različitim noktima!

    ReplyDelete
  3. Wooow, odlična je manikura! :) Na kraju se ova naopako okrenuta baš lijepo uklopila :))

    ReplyDelete
  4. Fenomenalan manikir! Nalepnice su pun pogodak! :)

    ReplyDelete
  5. obožavam vodene naljepnice, super je ova tvoja mornarska verzija :D

    ReplyDelete
  6. Želim si ove vodene naljepnice, jaaako mi se sviđaju! I predivna ti je kombinacija i ukupan dojam je za čistu desetku!

    ReplyDelete
  7. Beautiful! Looks great! Nice blog you have.

    ReplyDelete