Saturday, June 1, 2013

[mini recenzija] avon kist i rašpica

Uz sve silne lakove koje sam dobila od AVON-a, našla su se i ova *dva mala pomagala. Odmah isprika što nisam i ranije napisala ovu mini recenziju, ali jednostavno me lakovi očaraju, pa na ove sitnice automatski zaboravim. 

Dakle, u svojoj ponudi AVON, uz lakove za nokte, ima i liniju za njegu i uređivanje noktiju. Ova dva proizvoda kao i sve ostale AVON proizvode možete pogledati u njihovom katalogu te ih naručiti preko svoje Avon Lady. 

Prvi proizvod o kojem ću ukratko nešto reći je kistić za ukrašavanje noktiju. Kist ima dvije strane. Na jednoj strani imate točkalicu, a na drugoj kist za ukrašavanje. Točkalica dobro obavlja svoj posao, ali mana je samo jedna veličina točkica. Ako ste spretni u korištenju točkalice, uspjet će vam i točkice druge veličine. Znam da se mnogi nisu susreli s točkalicama i da često kukaju kako ju ne znaju koristiti, ali zbilja nije neka nauka, treba samo mrvica prakse da bi se usavršili u točkanju. S druge strane je baš kist s dlačicama, koji nije baš najtanji, a i prilično je kratke dlake pa s njim nećete moći raditi neke super tanke linije. Kao i kod točkalice, možda će spretnijima to uspjeti, ali meni nije :D. Redovna cijena ovog višenamjenskog proizvoda je 27kn, što je meni osobno previše obzirom na ono što on nudi. Za usporedbu, za 27kn se na ebayu može kupiti set od 4 dvostrane točkalicae (znači dobijete 8 različitih veličina) plus još neki set s bar 10 kistova za nail art. Ako zaista volite AVON i nemate priliku naručivanja s ebaya, onda će vam ovaj kist biti odličan.



Drugi proizvod je ova dizajnom zanimljiva rašpica. Ima tri različite strane za rašpanje. Meni osobno ovaj proizvod i nije najbolje rješenje jer kao prvo ima preslabe rašpe, kao drugo, unatoč zanimljivom dizajnu, ja ne znam kako bi ovu rašpicu hvatila, a da mi odgovara kako rašpa nokte. U aktualnom katalogu je nema, pa vam ne mogu napisati njenu cijenu. Osobno također ne bi preporučila ovaj proizvod jer jednostavno gotovo da ni ne obavlja nikakav posao, bar na mojim noktima. 


Jeste li isprobali koji od ova dva proizvoda i kako ste njima zadovoljni?

*PR uzorak

2 comments:

  1. raspica je bas neobičnog dizanja

    ReplyDelete
  2. Nisam ih isprobala,a niti neću,rašpica mi izgleda nezgrapno i podsjeća me na S-he rašpice koje su preočajne,a kistić/toćkalica preskup,kao što si rekla,za te novce čuda možeš naći na eBayu ;)

    ReplyDelete