Monday, June 17, 2013

darivanje

Već sam ranije na fejsu najavila ovo darivanje i rekla kako će biti nešto drugačije nego inače. I sama volim zaigrati nagradne igre ili darivanja na blogovima i fejsu, ali nakotilo se toliko lažnih profila i proždrljivih ljudi da je postalo pomalo smiješno (ili žalosno?) održavati ista. Kada su pravila jednostavna, gdje se ostavlja mail adresa ili ime i prezime, onda svi pohrle i igraju. Kada se treba napraviti neki nail art ili make up look, onda je odaziv drastično manji, ali uglavnom nagradu dobije netko tko ju je zaista i zaslužio. Zato sam ja odlučila napraviti nešto drugačije u ovom darivanju. Nećete morati napraviti baš ništa, jer je sve zapravo već napravljeno. :) Zvuči zbunjujuće? E pa sve će vam vrlo brzo postati jasno :). 

Neke lakove koje ću pokloniti dobitnicama sam kupila sama, neke sam dobila na poklon, a neke na recenziju. Uglavnom su korišteni jednom ili nijednom. A sad bacite oko na tekst ispod fotki jer se tamo kriju dobitnice :)




Dakle, odlučila sam ove lakove pokloniti svojim najvjernijim i najvrijednijim čitateljicama. Nama blogerima komentari znače najviše od svega, tako da će ove lakove apsolutno zasluženo osvojiti tri najvrijednije cure, tj. one koje su najviše dosada komentirale. Ono što moram naglasiti je da lakove šaljem samo curama iz HR. Najviše komentara (cure iz HR) od pokretanja bloga ostavile su:

nail crazy (93)
Lendoxia (41)
The Polish Rainbow (26)

Cure će si moći odabrati po 9 lakova sa ove dvije fotke, a prednost ima nail crazy, pa Lendoxia, a The Polish Rainbow će dobiti ono što ostane. 

Znam da će mnoge ostale čitateljice sada ostati razočarane, ali osobno mislim da nije moglo pravednije.

Hvala vam što me čitate i komentirate!

Čestitam curama koje su osvojile lakove :* i molim nail crazy da mi se javi na mail s popisom odabranih lakova :)


10 comments:

  1. Ovo je stvarno odlična ideja i čestitam curama na osvojenim lakovima :)!

    ReplyDelete
  2. Uh, rado bih im bila na mjestu :). Čestitam! :D. I da, zaista je pravedno :))

    ReplyDelete
  3. Fora skroz, konačno neš drugačije :D

    ReplyDelete
  4. Čestitke curama,i ovako je najpravednije ;)

    ReplyDelete
  5. OMG ne mogu vjerovati, čitala sam ovaj članak i doslovno sam ostala bez glasa aaaa...a baš sam neki dan vidjela da sam izlistana kao jedan od najvećih komentatora i baš sam mislila 'hm...možda bi trebala manje komentirati ?' ;) I'm so excited !!!!! <3

    ReplyDelete
  6. Weee volim ovako lijepa iznenadjenja :D

    ReplyDelete
  7. ajme kakvo ugodno iznenađenje, hvala ti :*
    idem odmah slagat popis lakića ;)

    ReplyDelete
  8. hej, trebam li se ja već javiti s mojom adresom, ako su i nail crazy i lendoxia odabrale svoje lakiće? pokušala sam te (neuspješno) uloviti preko twittera hehe ;)

    ReplyDelete