Saturday, June 1, 2013

[born pretty store] nail art brushes

Sa Bornprettystore.com mi je nedavno ponovno stigao paketić s proizvodima koje sam sama izabrala za recenziju. Odabrala sam ove kistiće za nail art i jedan lak (čiji swatch ćete morati pričekati jer sam bez noktiju, tj. nokta :S), a na poklon, nevezano uz blog, dobila i prekrasne sova naušnice.



Ovi kistovi su mi na wishlisti već stoljećima i iako nisam vješta u nail artu mislim da će mi dobro doći za vježbanje. U pakiranju se dobiju tri komada po cijeni od $2,57. Svaki ima različito dugu i različito debelu dlaku. Sukladno tome, sa svakim možete raditi različito duge i različito debele linije po noktima, ovisno o pritisku kista na nokat. Od svih mi se najviše sviđa kako crte radi zeleni, iako me smeta pomalo preduga dlaka. 




Ako želite naručiti ove kistove ili bilo što drugo sa Bornprettystore.com slobodno iskoristite moj  kod za popust od 10% MHL91.



Kakve vi kistove koristite za nail art i možete li preporučiti neke?

4 comments:

  1. Možeš li mi preporučiti koje točkalice i kistove da uzmem? Trenutno koristim pribadače kao točkalice i dobro to funkcionira, ali se ja nekako osjećam blesavo s tim pribadačama. Što se kistova tiče, treba mi samo komad, dva i po mogućnosti da su lagani za korištenje.
    Ako može i koji link, bila bih jako zahvalna. Može i s BP pa da iskoristim tvoj kod. Hvala puno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajde mi se javi u inbox na fejsu na N@ilboxu ;)

      Delete
  2. bas su im kistovi dugi. mene vise zanima ovaj crveni

    ReplyDelete
  3. prije su mi ovi kistovi bili super, sad tražim kraće, lakše mi je s njima baratat ;)

    ReplyDelete