Tuesday, May 28, 2013

rapsodi multivitamin 359

Za vikend sam posjetila susjednu BiH i naravno kupila koji lak za siću. Među njima se našao ovaj Rapsodi šljokičasti ljepotan u nijansi 359 iz njihove Multivitamin linije. U BiH sam ga platila 1KM (4kn). Kod nas Rapsodi lakove možete kupiti u Diva kozmetika web shopu, ali nažalost ovu nijansu nemaju u ponudi, tj. rasprodana je. Na netu nema baš nekih uvjerljivih swatcheva ovog laka, a vjerujem da je to djelomično zbog toga što ga je nemoguće pofotkati realno. Iako se radi o teal (petrolej) nijansi ona uporno ispada čisto plavo, bez primjesa zelene. Ista stvar se dogodila i meni i koliko god da sam se trudila pokušati ufotkati ovaj lak realno, nije mi išlo od ruke. Ipak stavljam fotke jer mi je lak naprosto predivan.

Ovaj lak ima prozirnu bazu i hrpu šljokica koje možete nanijeti preko nekog drugog laka, ali ja osobno mislim da sva njegova ljepota dođe do izražaja kad se nanese sam. Za potpuno prekrivanje linije nokta bit će vam potrebna tri tanka sloja. Ima standardnu okruglu i nešto dužu četkicu, a nanosi se savršeno. Ovo što vidite na fotkama je bez ikakvog čišćenja nakon lakiranja. Obzirom na tri sloja suši se nešto sporije, ali ništa strašno što brzosušeći nadlak ne bi mogao posušiti. Stavila sam jedan sloj nadlaka, ali ga je lak popio i tu sam stala. U protivnom bi sve izgledalo malo predebelo. Jako mi je žao što ga nisam uspjela ufotkati realno, ali i na ovim fotkama njegova raskoš dolazi do izražaja. Ako igdje ikada naiđete na ovaj lak definitivno ga uzmite i nećete požalit, jer uživo izgleda još ljepše.





Imate li možda već ovaj lak i kako vam se sviđa?

16 comments:

  1. Prekrasan je,moram škicnuti po štandovima na kakvom kirbaju,možda mi se posreći ;)
    I što fali slikama,i da mi je znati što imaš čistiti,ja ne vidim ništa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fotkama sam zadovoljna, samo nisam nerealnom bojom laka :/

      Delete
  2. Lakić je predivan, a predivan je slaba riječ koliko je krasan :D
    I ja često navratim u BiH i uvijek odem na tržnicu, i tamo nađem predobrih lakova za sitne pare, imam nekoliko Rapsodi lakića, i mogu reći da je kvaliteta odlična! Obožavam ih!
    Iskreno, većina mojih lakića je upravo sa tržnice, i mogu reći da su predobri i ništa bolji mi nisu neki drogerijski lakovi koje plaćam i po skupljim cijenama :)
    Ovaj lak ću definitivno idući put potražiti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taman sam ga skinula i moram priznati da me kvaliteta oduševila! Nosila sam ga od nedjelje navečer i u ovih nekoliko dana nije mi se ni tipwear napravio. Doduše, nisam nešto puno radila s rukama, ali svejedno kvaliteta ove nijanse me baš oduševila!

      Delete
  3. Uvek se odusevim kad vidim ovaj lak! Fenomenalno ti sotji! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :) Nisam si mogla prestat gledat u nokte i divit mu se svo vrijeme dok sam ga nosila :)

      Delete
  4. ajaj krasan je :D sve se razmisljam kako da se ja docepam te bih i jeftinih lakova :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj, kad bi mi samo bila blize :D Vjerujem da ni ne bi kod nas više kupovala lakove :D

      Delete
  5. Prečudovit je, fotke pa so tudi krasne. :)

    ReplyDelete
  6. krasna boja, čak i ovako nerealna, i super ti stoji :D
    šteta što nam ovakve cijene nisu svima malo bliže ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apsolutno se slažem. :) Novčanici bi nam vjerojatno bili jednako opterećeni, ali bi količina lakova bila dvostruka :D

      Delete
  7. Bas mi se svidja *,*. Vec cekamo ljeto i kad stignem u BiH. Sigurno vratim se kuci sa velikim brojom lakova :D.

    ReplyDelete