Sunday, May 12, 2013

putujući lak: opi over the taupe

Vjerujem da mnoge od vas znaju što zapravo znači naslov ovog posta, ali za one koji nisu upoznati pokušat ću objasniti u kratkim crtama. Svojevremeno su po blogovima kružili postovi u kojima su se predstavljali lakovi, tj. lak koji se slao različitim blogericama na isprobavanje. Iskreno, ne znam tko je osmislio ovu igru, ali znam da sam jednom prilikom na blogu Polish drop (btw. zašto ona više ne piše :/) naišla na jedan takav post. 
Dakle, igra je zamišljena tako da se odabere jedan lak koji će proputovati svijet (ja sam voljna slati samo u HR, ali ako netko želi i u susjedne zemlje, slobodno) te da ga različite blogerice dobiju u ruke i naprave swatch i neki nail art (ne nužno) s tim lakom. Ja ovaj lak imam neko duže vrijeme, dobila sam ga u jednoj razmjeni lakova od drage cure s foruma.hr (Ivy :*), nalakirala sam ga samo jednom, ali je on prije mene bio kod još dvije ili čak tri osobe pa mi se učinio baš pogodnim da se njegovo putovanje nekako nastavi. 

Ono što je bitno za naglasiti je da bi ovaj lak putovao isključivo od blogerice do blogerice, znači nikako random čitatelja (sorry). Čitateljima će pak biti zanimljivo čekanje i čitanje različitih postova o istom laku. Nadam se da ste shvatile što sam zamislila. Znači ja prva šaljem lak jednoj od blogerica koja se prijavi (ako vas se prijavi više, odlučit će random org), ona ga nalakira, predstavi ga na blogu uz opis ove igre, napiše u kojem mjestu se trenutno nalazi te ga nakon toga šalje sljedećoj koja se prijavila. Blogerica koja dobije lak neka sve drži u tajnosti sve dok ne napiše post.  

Za kraj evo mog swatcha ovog lakića. Moram priznati da me ovaj popularni blatnjavac prilično neugodno iznenadio nanosom prvog sloja. Prilično je rijedak pa prvi sloj izgleda svakako samo ne dobro. Drugi pak sloj sve super zagladi i prekrije liniju nokta. Maže se dobro zbog odlične četkice u OPI lakovima s kojom teško možete pogriješiti. Sušenje mu nije jača strana, treba mi poprilično dugo. Baš me zanima kakva će biti vaša iskustva. :)






Jeste li za? Ako ste nail ili beauty blogerica koja voli lakove za nokte, prijavite se svojim mailom u komentaru posta kako bi ovaj lak doputovao do jedne od vas. :) Prijave će trajati do sljedeće nedjelje 19.05. do 20:00h.

Dobitnica je odabrana i poslan joj je mail. Pratite objave domaćih beauty i nail blogerica da bi vidjeli gdje je lak završio :).

13 comments:

  1. prekrasna boja, već ga duže gledam da bi si ga kupila... doć će i on na red, kad tad :)

    ReplyDelete
  2. Super ti je ideja,evo,ja se javljam,pošto još nisam isprobala niti jedan OPI-ć,pa bih ga rado isprobala ;)
    nina.karolina.01@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Ehhh steta... A ja iz Srbije... :( A bas sam se obradovala jer nemam nijednog blatnjavca a izbegavam kupovinu istih jer nisam sigurna da ce mi lepo stajati...
    Odlicna ideja! :)

    ReplyDelete
  4. haha, ideja je genijalna!

    ReplyDelete
  5. Odlična ideja :)
    Evo javljam se, iz Hrvatske sam..
    teja888888@gmail.com

    ReplyDelete
  6. super ideja... imam i ja 2 ovakva laka na čekanju, grozna sam u ispunjavanju obveza :(
    ovog bi isto rado probala :D
    nailcrazy69@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Super ideja!!
    info (at) leptirich (dot) com

    ReplyDelete
  8. Super ideja, i ja sam za!! :)

    girlygirliness at gmail.com

    ReplyDelete
  9. Predivan je i odlična je ideja :)

    lipsticks-blade@hotmail.com

    ReplyDelete
  10. Pozdravljam ideju! :)
    thechloees.everyday@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Jao baš zanimljiva igra!
    Divno si ga uslikala i baš ti lepo stoji :)

    ReplyDelete