Sunday, May 12, 2013

deborah milano 840 chrome effect + l'oreal confettis

Za danas jedan brzinski post bez uobičajeno puno fotki. U dm-u sam na sniženju neki dan kupila ovaj srebrni Deborah Milano 7 days long chrome effect lak u nijansi 840 za samo 15kn. Nemam običaj kupovati Deborah lakove zbog previsoke cijene, ali kad naletim na ovakvo sniženje, onda ne mogu proći pored njih ravnodušno. 840 je genijalna srebrna nijansa metallic finiša koja se mora prilično pažljivo nanositi jer ostavlja crte. Najbolje ju je nanijeti u dva brza poteza preko nokta jer se tako crtice najmanje vide. Lak je vrlo rijedak, ali odlično pigmentiran da će vam biti dovoljan i jedan sloj za prekrivanje nokta. Preporučam da za bazu koristite neki ridge filler kako bi popunili i ispravili eventualne nepravilnosti na vašim noktima jer će se u protivnom svaka borica, izbočenje, "ožiljci" od listanja noktiju vidjeti. Iako je i sam predivan, odlučila sam ga dotjerati s L'orealovim Confettima koji baš lijepo dolaze do izražaja na ovome laku.



Imate li koji od ovih lakova i jeste li i vi možda ulovili ovaj Deborah lak na sniženju? Na kakvoj podlozi vi nosite L'orealove Confette? :)

5 comments:

  1. gorgeous <3

    ReplyDelete
  2. Imam par lakova od Deborah i super su mi,da je cijena manja bilo bi ih i više,moram skoćiti do DM-a možda ima i kod mene ;)Confetti su mi predobri,pašu na svaku boju,neki dan sam kupila još jednu boćicu ;))

    ReplyDelete
  3. Konfetici idu super na sve, za sad sam ih nosila na sivom i rozom, ali definitivno ih imam namjeru probat jos na hrpu kombinacija :D

    ReplyDelete
  4. joj, sad mi je žao što nisam uzela ovaj deborah lakić, par minuta sam ga mjerkala... a onda zaključila da nešto slično imam, i u biti sad se ne trebam ni žalit ;)
    confetti su super preko svega <3
    baš ih imam na noktima, valjda će danas post ;)

    ReplyDelete