Wednesday, May 1, 2013

china glaze flip flop fantasy with dots

Dugo sam željela ovaj lak i napokon sam došla do njega po meni prihvatljivoj cijeni kad je Persa s bloga Beauty&Sweets imala blog sale. Znala sam sve o ovome laku (njegova loša formula, teško nanošenje...etc.) i prije nego sam ga kupila tako da sam bila spremna na sve. Nijansa je ta koja me privukla i to je bilo jače od mene. Čim sam ga dobila išla sam ga samo isprobati na jednom noktu i nije mi se činio pretjerano loš. 

Za danas sam odlučila napraviti kompletnu manikuru s ovim lakom i moram reći kako je ovo lak s uvjerljivo najlošijom formulom od svih lakova koje imam :D Zanimljivo mi je to što je lak zbilja pigmentiran, ali ne pigmentiran u smislu da će vam biti dovoljan jedan sloj za prekrivanje notka. Kad ga pogledate u bočici to zapravo očekujete jer lak nije proziran iako je nešto rijeđe teksture. Prvi sloj je razočarenje na kvadrat. Četkica u China Glaze lakovima ne doprinosi tome da lak nanesete što bolje, nikako mi se ne sviđa. Imam osjećaj kako bi nešto šira i plosnata četkica ipak malo ublažila stvar. Drugi sloj isto ne izgleda obećavajuće. Najbolji mogući rezultat sam dobila kad mi je četkica praktički lebdjela iznad površine nokta, jer čim bi ju normalno spustila na nokat, ona bi radila rupe i crte. Da sam nanosila treći sloj, sve skupa bi izgledalo jednostavno predebelo, pa sam stala na dva sloja. Ovaj lak se suši mat (što ja baš i ne volim pretjerano), pa sam svakako dodala i nadlak. Hvala onom tko je izmislio nadlak jer vjerujte mi da bi ovo izgledalo poprilično nakaradno bez njega. Bijele točkice su rađene točkalicom i Maybelline French White lakom.

Iako je ovo sve skupa gore napisano strašno naporno i živcira, odlučila sam da ću mu sve oprostiti zbog neodoljive nijanse. In your face na najjače moguće :D.




Fotke su rađene u kući na indirektnom svjetlu jer sam tako postigla realnu boju laka pa nemojte zamjeriti njihovu kvalitetu. Da sam ga pokušala ufotkati pod lampom, na direktnom suncu ili uz prozor na dnevnom svjetlu, dobila bi neku rozu bojicu.

Imate li ovaj lak i biste li ga kupili unatoč prelošoj aplikaciji, ali predivnoj boji? :D

8 comments:

  1. Ta forumula je sudbina mnogih čajnaglejzača :D Ne bih kupila zbog formule, iako su mi naj brend dovoljno sam se naživcirala s tim njihovim posebnim nijansama koji zahtjevaju posebni tretman pri nanošenju i svemu..

    ReplyDelete
  2. Ali ja svejedno zelim taj lak :)

    ReplyDelete
  3. Ja sam ga gledala na Danima ljepote, ali mi nije toliko lijepa boja da bi presla preko katastrofalne aplikacije

    ReplyDelete
  4. zgodna bojica, srećom ne padam na ovakve tonove ;)
    imam nešto kinezića i stvarno nisam naišla na nijednog s ovako katastrofalnom formulom, četkica im je tanka ali sasvim dobro radi svoj posao... izgleda da su svi brandovi u jednom isti - moraju imati i kriminalno loše primjerke ;)

    ReplyDelete
  5. Jao i ja sam ga mazala za prvi maj. :) Apsolutno se slazem sa tvojim konstatacijama. Super ti stoji!

    ReplyDelete
  6. Prekrasna nijansa, def. bi ga kupila :)

    Moj nail polish blog nails-and-more.blogspot.com

    ReplyDelete