Thursday, March 21, 2013

[swatches] avon nailwear pro+

Vjerujem da mnoge od vas željno iščekuju swatcheve ovih *lakova otkako sam stavila fotku bočica na fejs, pa neću previše duljiti. O Avon lakovima sam najvažnije stvari rekla u nekoliko prethodnih postova, pa vas u ovom time neću previše zamarati. Ono osnovno što trebate znati je da imaju 12ml, da im je redovna cijena 48kn, ali da ista varira od kampanje do kampanje (trenutna im je 29kn), dio njih je proizveden u Italiji, a dio u Francuskoj, da imaju predivnu plosnatu četkicu. Trajnost im, kao i kod većine drugih brendova, varira od nijanse do nijanse. Većina lakova iz današnjeg posta ime je dobilo inspirirano nekim cvijetom. 




AVON Blue water lilies

Mutant između ljubičaste i plave (možda mrvicu više naginje ka plavoj) krem baze sa zlatnim mikro šimerom. Najpigmentiranija nijansa od svih šest koje ćete vidjeti u postu. Maže se bez ikakvog problema, zaista super klizi po noktu. Za prekrivanje su dovoljna dva sloja koja se suše jako brzo. Šimer je vidljiv na noktima, ali uglavnom pod odgovarajućim osvjetljenjem.





AVON Well being

Nudač krem finiša koji u sebi također sadrži zlatni mikro šimer. Na noktima također nije nešto pretjerano vidljiv, ali kada dođe do izražaja to jako lijepo izgleda. Vaš nudač više nije potpuno običan i dosadan. Prekriva u dva deblja sloja (iako sad na fotkama vidim da bi bilo bolje da sam nanijela tri vrlo tanka). U ovoj bočici se našla četkica koja je nešto oštrija od svih Avonovih lakova koje sam dosad isprobala, tako da mislim da je djelomično i u njoj problem. Nadam se da nije u svim bočicama ove nijanse tako, da je moja neki mućak :D.







AVON Painted peony

Mislim da mi je ova nijansa apsolutni favorit. Po nijansi vrlo tipično za mene, ali ne i po finišu. Već i vrapci na grani znaju kako sam ja apsolutni fan kremastih lakova, ali u zadnje vrijeme stvarno oko sve više bacam i na neke šimeraste. Ova breskvasto koraljna nijansa ima jelly bazu sa zlatnim mikro šimerom. Prekriva u tri tanka sloja. Prekrasno izgleda sam, ali vjerujem da bi bio odličan i za layering preko drugih nijansi. 




AVON Inspired iris

Pink nijanse uglavnom nisu moja šalica čaja, pa je tako i s ovom nijansom. Ipak, tko voli pink neka posegne za ovom nijansom. Pink nijansa koja lagano naginje ka ljubičastoj zbog srebno plavog mikro šimera u sebi. Prekriva u tri tanka sloja.




AVON Sweet pea dream

Još jedan nudač koji mi je na prvu u bočici izgledao identičan kao Well being, ali kad sam pogledala nazive vidjela sam da se ipak ne radi o istoj nijansi. Zbilja skoro po ničemu nisu slične osim po zlatnom mikro šimeru. Ova nijansa je vrlo prozirna i čak ni nako tri sloja linija nokta nije u potpunosti prekrivena. Sa dva sloja mi se čak više sviđa kako je izgledala na mojim noktima, nego sa tri. Ovu nijansu bi sigurno obožavala bivša nam premijerka - totalno njen stil. :D




AVON Inspire

Jako jako vedri žućo (gotovo neonski) krem finiša izraženog zelenog podtona. Maže se prosječno, isto zbog malo lošije grublje četkice (ali opet ne tako grube kao kod prvog nudača), prekriva u dva sloja. Prilično posebna nijansa (nemam ništa slično žuto). Na noktima se suši vedrije nego što je boja u bočici. 




Imate li favorita među ovim nijansama ili pak nikako nisu vaš đir?




*PR uzorak

12 comments:

  1. WB i PP mi se svidjaju :) Pogotovo odsjaj na PP

    ReplyDelete
  2. They look super cute all together in one picture :) I just can't decide, which one is my favourite :)

    ReplyDelete
  3. Inspire is the best!
    great swatches :)

    ReplyDelete
  4. Mislim da je ovaj nudač jedini koji bih nosila, od svih nudača koje sam ikad vidjela. Baš je bjutiful!

    ReplyDelete
  5. Favoriti su mi Painted peony i Blue water lilies, ali su i ostali jako zanimljivi. Odlicni swatch-evi! :)

    ReplyDelete
  6. prekrasni su,dugo nisam imala nijedan njihov lak

    ReplyDelete
  7. Cudnog li cuda Blue water lilies i Inspired iris su mi najljepsi :)

    ReplyDelete
  8. inspire me najviše privlači, baš ga vidim u svojoj kolekciji :)

    ReplyDelete
  9. Obožavam Avonove lakove, i sama sam Avon Lady na području Zagreba :) Od ovih mi se najviše sviđaju plavi i žuti (fascinirana sam s tom nijansom) :D

    ReplyDelete