Saturday, April 21, 2012

Illamasqua Theatre of the nameless kolekcija

Jedan brzinski post sa swatchevima lakova iz Illamasquine Theatre of the nameless kolekcije. Neku večer sam krenula lakirati nokte i kako sam naravno ostala bez ideje odličila sam napraviti ove swatcheve. Neke lakove sam već nosila, ali prije pokretanja bloga pa tih fotki nema. Nisam htjela lakirati na sve nokte, tako da ćete svaki lak vidjeti samo na jednom, ali mislim da je to čak i dovoljno. Svi lakovi su soft touch finiša, tj. nisu baš potpuno mat, ali nisu ni sjajni. Ja osobno ne preferiram takve lakove, pa sam ih nosila sa top coatom. Za ovaj post sam ih pofotkala i mat i sjajne. Taint i Faux pas imaju puno gušću formulu od Kinka i Vicea. S preciznim nanošenjem prošli bi i u jednom sloju. Kinku i Viceu definitivno trebaju dva sloja. Nisam ljubitelj četkice ovih lakova (klasična okrugla), ali uz malo truda se mogu uredno nalakirati. Za swatcheve sam sve nanijela u dva sloja. Illamasqua lakove možete kupiti u njihovoj trgovini u ZG ili na web stranici www.illamasqua.hr. Cijena im je 125kn/15ml.

Službena fotka

Taint, Kink, Vice, Faux Pas


Vice, Kink, Faux Pas, Taint


Moji swatchevi

Vice, Kink, Faux Pas, Taint




S nadlakom

Vice, Kink, Faux Pas, Taint




Mislim da je razlika i više nego očita.



Kako vam se sviđaju ovi lakovi? Jesu li vam bolji sa ili bez top coata? Koja vam je nijansa najljepša? Meni je ljubičasta.


7 comments:

  1. puno bolji bez nadlaka, a odlični su svi do jednog, inače nisam neki ljubitelj smeđe boje. mrak su.

    ReplyDelete
  2. svi su odlični! *-*
    koji nadlak koristiš? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za nadlak uvijek koristim Essencev better than gel nails top sealer :) Daje laku prekrasan sjaj i super brzo se suši :) Preporučam :) Bočica od 10ml košta 23kn i može se kupiti u dm-ovima sa duplom Essence policom :)

      Delete
  3. Kink i Faux Pas <3 btw, primjećujem kako ti baš Faux Pas najbolje paše na podton kože :)

    ReplyDelete
  4. Meni je najljepsi Vice i lijepsi su mi sa nadlakom...:)

    ReplyDelete
  5. Bolje bez nadlaka, volim takav finis, a moj bi izbor bio braon, mozda i zeleni

    ReplyDelete