Saturday, April 14, 2012

Gabrini Multivitamin #324

Uglavnom uvijek predugo mozgam koji ću lak staviti na nokte. I danas sam. Odlučila sam ipak ići na sigurno i nakeljiti crvendaća. To će mi odsad biti boja za kojom ću posezati kad ne znam šta bi nalakirala. Radi se o Gabrini laku, prekrasne crvene boje toplog podtona (znači ima u sebi narančaste, a ne pink tonove) i krem finiša. Meni je ovo najdraži crveni lak koji imam, ali još uvijek ne savršena crvena kakvu si ja imam u glavi. Ja bi neku neutralnu, ne presvijetlu i ne pretamnu nijansu, koja je dovoljno kremasta (puno takvih savršenih nijansi ima, ali vuku na jelly) i prekriva u dva sloja. Možete slobodno takvu i predložiti u komentarima :) Imam ovaj lak već sigurno neku godinu dana, tako da mi se mrrrvicu zgusnuo, pa mu formula više nije tako savršeno maziva kao prvog dana. I četkica bi mogla biti malo bolja (imam puno Gabrini lakova i kod ovog laka je uvjerljivo najlošija). Unatoč tome, ja ovu nijansu jednostavno obožavam. Podići će svaku pa i najdosadniju kombinaciju jer zbilja upada u oči, pogotovo ako su nokti dugi (ja ne znam jesu moji zbilja toliko narasli od proslog lakiranja ili je u pitanju boja laka, al imam osjećaj da su mi s ovim lakom puno duži, nego s onim prošlim ljubičastim o.O) Meni je prva asocijacija na crveni lak - dama, pa eto, ako želite izgledati barem malo kao jedna dama, stavite si crveni lakić na nokte :)

1 sloj Eveline 8u1, 2 sloja Gabrini #324, 1 sloj Essence BTGN




Nosite li često crveni lak na noktima ili samo u posebnim prilikama?



5 comments:

  1. Ne znam zasto ali ne volim crvene lakove. :D Divno ti stoji. :] Nokti su.... <3 :'D

    ReplyDelete
  2. ne volim ni ja crvene lakove al ovaj mi je krasan jer nije skroz crven nego vuče na narandžastu. i nokti su divni

    ReplyDelete
  3. Imam samo jedan crveni lak,i mislim da sam ga samo dva puta imala na noktima,sviđa mi se na drugima,ali na meni baš i ne,ovaj je prekrasan ;))

    ReplyDelete
  4. obozavam crvene lakove i ovaj bi trebala nabaviti :)

    Niki
    http://niki-veki.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Imam mnogo crvenih, al mi je ovaj postao jedan od omiljenih, stvarno je divna nijansa, i slazem se sa tobom, ja se najzenstvenije osecam sa crvenim lakom ;)

    ReplyDelete