Sunday, April 8, 2012

Catrice 240 Sold out for ever

Dugo nisam lakirala ništa od Catricea. Htjela sam na noktima nešto nježno, a opet ne dosadno i nakon podosta vremana blejanja u kutije s lakovima odluka je pala da će to biti ovaj. Zelena, ali vrlo nježna nijansa, kombinacija kremaste baze i zelenog sitnog šimera koji se u bočici vidi, a na noktima ga morate tražiti pod povećalom. Nema ni veze, ali ti lakovi koji u sebi imaju neki šimer koji se na noktu ne vidi, mi nemaju baš prevelikog smisla. Navodni dupe za Chanel Jade. Puno puta sam znala pročitati na drugim blogovima da su se cure mučile oko apilikacije i da im je bio potrebno tri sloja da prekriju liniju nokta (btw. pojedini swatchevi nemaju veze s vezom npr. ovaj). Kod mene ni jedno ni drugo nije bio slučaj. Maže se jako fino i prekriva u dva najnormalnija sloja. 

1 sloj Eveline 8u1, 2 sloja Catrice Sold out for ever, 1 sloj Essence BTGN




Zaboravih namackat ruke -.-. Mrzim Catrice bočice. I mrzim svoj uvijeni kažiprst.


10 comments:

  1. ja sam prije nekog vremena kupila u műlleru mint jako svijetlozeleni lak još svijetlija od cg re-fresh minta, i dođem doma i pogledam na bočici i piše sold out 4ever. skroz me zbunilo jer znam da ovo tvoje je sold out :/

    ReplyDelete
  2. catrice ga je vratio u prodaju, pod istim imenom, ali drugom bojom...totalno mi to ide na jetru

    ReplyDelete
  3. I ja imam uvijeni kaziprst i isto ga mrzim :) Lak takodje imam i nalakiram ga u dva normalna sloja. A zasto mrzis bocice :D?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zato što ih ne mogu lijepo uhvatit :D Naštimam ja to nekako jedva za fotkanje, al nije da ju uhvatim onako s lakoćom :D

      Delete
  4. meni su baš onak moćne te Catriceove bočice - one od Essence mi djeluju socijalno :))) lijepa boja! imam nekih zelenolikih lakića, ali ih nikako ne mažem jer mi nokti djeluju ili balavo ili močvarno. bolest, znam! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lijepe su one meni, samo su mi nezgodne za družanje u ruci :D

      Delete
  5. Imam ga i ja,ali sam ga nalakirala,mislim samo jednom,isto me živcira taj nevidljivi shimmer...Ne sjećam se više koliko slojeva mi je trebalo,ali se sjećam da aplikacija nije išla baš glatko,dobrano sam se namućila...Moram ga izvući iz kutije i dati mu još jednu šansu ;))
    P.S.i moj nokat na kažiprstu je kao i tvoj,pogotovo se ufrće kada malo naraste....

    ReplyDelete
  6. Beautiful nail colour :)


    xoxo
    Ina :*

    ReplyDelete
  7. Jos ja gledam isti naziv laka a dvi potpuno razlicite nijanse.....ona stara izgleda ko neka zamrznuta menta.....jel se tebi Catrice lakovi razlijevaju dok ih mazes?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa i nisam nešto primjetila baš da se razlijevaju...Meni se oni generalno dobro mažu...Doduše, imam više nekih starijih izdanja, nego novijih, ali zasad nisam imala problema...

      Delete