Wednesday, April 4, 2012

Avon nailwear pro Loving Lavender

Nemam baš ništa slično u svojoj kolekciji iako imam more ljubičastih. Najbliže ovom ljepotanu je Catriceov Lucky in lilac i neki franken koji sam si sama smućkala. Jedan je puno tamniji, a drugi puno svjetliji od ovog. Ljubiteljicama ljubičaste i onima koje će to tek postati, bi se ova nijansa svakako trebala naći u kolekciji. Boja je prekrasna lavandasta sa sivim podtonom. Obično mi ruke znaju sa sličnim lakovima izgledati kao mrtvačke, ali s ovim to nije slučaj. Maže se kao i prethodnici odlično, dva sloja su dovoljna za prekrivanje, zaista ne zadaje nikakve probleme. Najobičniji krem finiš. Boja na fotkama je realna. Izvin'te na previše ulja, al čišćenje bez rukavica je ostavilo posljedice :(. 

1 sloj Eveline 8u1, 2 sloja AVON Loving Lavender, 1 sloj Essence BTGN




I bonus fotka manikure koju sam radila za jedan natječaj. Ovaj lak je korišten kao podloga, pa mi se činilo prigodno da pokažem i ovo nail art remek djelo :D.





9 comments:

  1. Bravo, zeno, ovo je bomboonA! :D

    ReplyDelete
  2. ajmeee, milka manikura maltene! a ti nesto pricas da ti ne ide crtanje.. prekrasan lak, prekrasni nokti, predivne crtkarije, ma savrseno!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga moja, toliko sam se ufurala u crtkaranje da sam si čak neki dan naručila s ebaya kistove za nail art :D :D

      Delete
  3. A joooj,slatko,zekići su zakon ;))))

    ReplyDelete
  4. totalna milka boja, savršena :-D
    a nail art je djelo majstora, bravo <3

    ReplyDelete
  5. kako divni nokti i ruke, sa čim ih manikirate da su vam kožice oko noktiju tako lijepe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kožicu uređujem Afroditinim gelom za uklanjanje kožice oko noktiju...To je zbilja sve...Kremu za ruke se sjetim namazati svake prijestupne, doslovno...

      Delete