Friday, March 2, 2012

Smart girls get more #95

Od nedavno ove male lakiće možete kupiti u dm-u. Cijena im je nekin 10-ak kn za 5ml laka. Imaju zaista lijepu paletu boja i stvarno svako za sebe može odabrati barem jednu koja će mu se svidjeti. Ja sam se s ovim lakovima susrela jos prije nekih godinu dana. Čula sam da ih ima za kupiti u Nami, pa sam prijateljicu iz ZG-a zamolila da mi uzme jednu određenu nijansu. To je bio baš ovaj lak koji danas prezentiram. Radi se o crnom laku s holo efektom. Lakovi s holo efektom se zaista rijetko mogu naći u drogerijskom rangu, tako da je ovo bilo pravo malo iznenađenje. Taj holo efekt nije toliko jako izražen kao kod nekih puno skupljih lakova, ali je ipak vidljiv. 

Jako lijepo se maže iako sam bila poprilično skeptična radi jako male četkice i kratke drške. Prekriva odlično čak u jednom sloju, ali ja sam išla na dva, da bi holo efekt bio što izraženiji. Lijepo se sjaji i brzo suši. 

Ovaj lak još uvijek postoji pod ovim brojem i možete ga kupiti u dm-u, ali u bočici nažalost više nije ista formula. Sada je to obični crni lak sa srebrnim šljokicama.

1 sloj Eveline 8u1, 2 sloja Smart girls get more #95, 1 sloj Essence BTGN



Na ovoj zadnjoj fotki je holo efekt najvidljiviji.


5 comments:

  1. ovaj lak me podsjeća na essence 85-galactic black... bar u bocici tako izgleda, kupila sam ga a nikad nisam probala (kako se mrzim zbog toga).

    ReplyDelete
  2. I she ima ovakav slican......meni se svidja...<3

    ReplyDelete
  3. Znam za oba i nisu mi blizu slični :)

    ReplyDelete
  4. Imam ga, i to ovu staru holo formulu. Ali, uvijek ga stavljam iznad jednog sloja crnog klasičnog laka, nekako mi nije dovoljno pigmetiran sam za sebe. No, drag mi je, simpa onako :)

    ReplyDelete