Tuesday, March 13, 2012

Day 7 - Favorite freehand nail art design

Iako mi je 7 najdraži broj, ovdje to nije slučaj. Bojala sam se animal printa, napravila ga i mislila da je to to sa crtanjem. Srećom pa sam na ovaj zadatak zaboravila :D. Poprilično dugo sam mozgala što ovdje napraviti, a da opet ne bude da se izvlačim. Ovo nije moj omiljeni freehand nail art, ali nisam imala baš puno izbora jer zapravo ni  nisam ljubitelj crtanja po noktima. Kod drugih mi je to zanimljivo za vidjeti. Htjela sam izazvat samu sebe i probati napraviti nešto što inače sigurno ne bi. Googlajući naišla sam na ovaj Burberry dizajn. Učinilo mi se jednostavno povući tih par crta i to je to. Naravno nije to baš tako prejednostavno jer ipak bi trebalo na nešta ličiti, ali moram priznat da nisam nezadovoljna. Okej, crte su grbave, ali ja zaista ne mogu bolje :D Iskreno, ljepše mi je izgledao na kratkim noktima koje sam izguglala, ali ne pada mi na pamet da svoje skratim zbog ovoga :D Nažalost, koliko god mi se sviđalo ovo, na drugoj ruci nisam i neću raditi jer  to sigurno ne bi ispalo dobro.





Koristila sam sljedeće lakove:

Essence Nail art protecting base coat (1 sloj)
S-he Stylezone 322 (2 sloja)
Flormar 310 (bijele crte)
Essence tip painter (crne  crte)
Franken crveni (crvene crte)
Essence BTGN (1 sloj)



Jel liči to na išta? :D



9 comments:

  1. Ne znam gdje su nestali komentari pa moram ponovno napisati koliko se divim ovoj manikuri! ;) Savršena je! I ne bih se složila s tobom da ne znaš crtati jer sve što si dosad pokazala mi je wow!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slučajno sam ih pobrisala :((( Pojest ću si prste zbog svoje brzopletosti :((

      Delete
  2. Ovo sam ja htjela napraviti za inspirirano tutorijalom, ali sam odustala jer sam se bojala kako će mi te crte ispasti. I onda dođe Irena, onda koja stalno kuka kako je smotana za nail art i razvali ovo kao beba zvečku.

    Nemam komentara više. Sve sam rekla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. LoL :D Baš si me sad nasmijala :D Evo ovo i onaj leopard su mi zbilja okej ispali :D Stvarno me strah kako bi ispalo da sam morala crtat nešto kao što si ti morala u svom challengeu, poput onog tribala ili slično...Al hvala ti na komentaru..Ak ti kazes da je okej, onda valjda je :D

      Delete
  3. Ma to ona uvijek tako da se ima izvuci na sta ako stvarno ne uspije...koja je to ziherasica....:D :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Priznajem, idem na ziher uvijek :D Al da vam je vidjet to isprobavanje nečega i rezultat :D Ne, ne želite to vidjet :D

      Delete
  4. skuzila sam ja tebe,ti sve nacrnis dobro,pa kad ispadne super ljudi se iznenade... :D

    ReplyDelete
  5. Meni je ovo super,ne znam zašto kukaš :PPP

    ReplyDelete
  6. Burberry? Jako zanimljivo. Sviđa mi se!

    ReplyDelete