Tuesday, March 6, 2012

Day 3 - Favorite book or inspired by a book

Za početak moram se odmah izjadat. Ostala sam bez fotića, tj otišao je na servis. Inače strašno ne volim taj fotić koji imam, ali sad sam apsolutno izgubljena. Posudila sam fotić, ali ne radi ni blizu dobre fotke kao moj. Tako da znate da će sve slijedeće manikure iz izazova biti puno lošije pofotkane (i to me proganja).

Nego, da se vratim na temu današnjeg posta. Dakle omiljena knjiga ili inspirirano knjigom. Ne čitam uopće, ali ono, uopće. Ja listam knjige, po mogućnosti kuharice, sa puno slika hrane. Pa me tako jedna moja kuharica i inspirirala za današnju manikuru. Knjiga je prekrasne crvene boje, baršunastog omota sa zlatnim slovima. pa sam tako ja koristila crveni lak i zlatne šljokice.



Prvi lak koji je poslužio kao baza je prekrasni P2 crveni shimmerasti lak iz color victim linije u nijansi 650 Fever. Ja ga opisujem još i kao savršenu Božićnu nijansu. Totalno je krasan i damski i iako nisam nešto pretjerano ljubiteljica shimmerastih lakova, ovog jednostavno obožavam. Lady like. Gore su Gabrini Multivitamin  348 zlatne šljokice. 

Nemojte dobit epileptični napad od ovih mutnih fotki.

1 sloj Eveline 8u1, 2 sloja P2 650 Fever




1 sloj Eveline 8u1, 2 sloja P2 650 Fever, 1 sloj Gabrini Multivitamin 348




1 comment:

  1. Nema komentara? :D
    Ti samo kuharice citas...? :D

    ReplyDelete