Sunday, April 1, 2012

Avon nailwear pro nail enamel - Spring Collection

Kažu da kad nešto zaista jako želiš, da ti se to i ostvari. Mislila sam da je ta izreka poprilično besmislena jer onda bi svi na svijeti imali što god požele, ali jučer sam se uvjerila u suprotno. Stvarno sam jako željela ove predivne proljetne nijanse iz ovogodišnje AVON proljetne kolekcije i eto ih u mojim rukama. Posebno se odmah zahvaljujem Avonovoj PR menadžerici  Luciji koja mi je to omogućila. 


AVON je prepoznao prije svega ljubav blogera prema kozmetici, te na kraju krajeva i rad, trud i objektivne recenzije na bologovima koje ljudi prate, što znatno utječe na kupovinu pojedinih proizvoda. Primjetila sam da se AVON počeo intenzivno predstavljati i na pojedinim stranim blogovima, te blogovima iz regije.


Većina vas zna da AVON proizvode možete kupiti samo preko njihove kataloške prodaje (ili eventualno na britanskom ebayu). Moram priznati da je meni osobno ovo prvi susret s AVON kozmetikom. Možda sam imala koju stvarčicu dok sam još bila srednjoškolka, ali davno je to bilo pa se baš ni ne sjećam. Prvi puta u rukama držim njihove lakove, iako su me i dosada privlačili elegantnom ambalažom (znate već da sam totalni sucker za pravokutne bočice) i pojedinim nijansama. Nekako sam im se uvijek odupirala, prvenstveno zbog ne tako realnog prikaza nijansi u katalogu i cijene (vezano za potonje, ovo iz mene progovara moje drugo "a-šta-ako-mi-bude-trebala-lova-za-nešto-bitnije" ja, pa se na to ne obazirite :D). Za količinu od 12ml laka trebat ćete izdvojiti nekih 50kn, kada su na akciji, nešto manje. Nijanse su zaista prekrasne, neke kremastog, nege jelly/shimmer finiša, a sigurna sam da će svaka od vas pronaći bar jednog, ako ne i više favorita. Zasad samo grupne fotke, a u ostalim postovima pročitajte pojedinačno o svakom laku. Svi lakovi dolaze u crnom elegantnom kartonskom pakiranju, tako da možete biti sigurni da ih nitko prije vas nije otvarao. 




*AVON nailwear pro nail enamel 
Orange Creamsicle, Aqua Fantasy, Loving Lavender, Blue Escape, Fuchsia Fun









Tek nakon što sam sve pofotkala, shvatila sam da sam zapravo poslagala lakove onako kako mi se sviđaju i nijanse. Zapravo, najljepša nijansa mi je Aqua Fantasy, ali pošto imam sličnu (ako ne i istu) nijansu, stavljam na prvo mjesto ipak Orange Creamsicle jer ovakvu narančastu nijansu ipak nemam u svojoj, sad već ne tako premaloj, kolekciji. Ova proljetna kolekcija koju ste djelomično upoznali danas, većim djelom  upoznat ćete cijeli slijedeći tjedan, jer ću svaki dan predstaviti pojedinu nijansu. Vjerojatno ovim redoslijedom kojim su i pofotkane. Čuvam nokte od pucanja samo da bi ove nijanse predstavila u što boljem svijetlu. Nadam se da će izdržati slijedećih 5 dana :D Naravno, možete očekivati apsolutno iskrene i objektivne recenzije.
Imate li vi svog favorita među ovim predivnim proljetnim i vedrim nijansama?

*PR uzorak

8 comments:

  1. ok, ja fkt moram imati ovog svijetlo ljub.jer tražim takvu boju već dugo (Nubar Lavender je točno takav, al je ovaj ipak jeftiniji >.>) super fotke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za ovaj ljubičasti ti ne mogu reć jel zbilja kao onaj Sephorin što si bila tražila, ali čini mi se da je ipak nešto tamniji od Nubara, bar bi rekla ovako po swatchevima...Kad ga budem fotkala pojedinačno potrudit ću se da ga što realnije uhvatim...

      BTW. tirkiznije dupe za For Audrey, samo što ima neki poluvidljivi srebrni šimer u sebi :D

      Delete
    2. a onaj sephorin je tako divno pogmentiran, imaju testere u dućanu pa sam probala na ljepljivoj traci. navodno se brzo zgusnu i fkt je cijena malo više za tu količinu.

      Delete
  2. čestitam :-D
    krasni su, prave proljetne boje, ali poslužit će i za ljeto ;-D

    ReplyDelete
  3. Uf, Loving Lavender i Blue Escape mi izgledaju savršeno :D Nemam niti jedan od ovih lakova, ali bih možda mogla naručiti neki :)

    ReplyDelete
  4. I have just bought this beautiful orange and I can't wait for this polish! :-)

    ReplyDelete
  5. boje su stvaaarno prekrasne :) svi koji zele naruciti mogu kod mene :)

    ReplyDelete